ΑΕΚ: Όχι στην πρόταση ανανέωσης από Μπλάνκο

Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2009 13:28
UPD:13:34
ΑΠΕ-ΜΠΕ

A- A A+

Η ΑΕΚ πρότεινε στον Μπλάνκο, τετραετές συμβόλαιο, με ετήσιες αποδοχές 500.000 ευρώ (τώρα εισπράττει 390.000 ευρώ), χρήματα που θα αυξηθούν αν κατακτηθεί το νταμπλ. Ο έμπειρος άσος δε συμφώνησε, αλλά στην Ενωση υπάρχει αισιοδοξία πως θα επέλθει άμεσα συμφωνία.

Εν τω μεταξύ, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς σκέφτεται να χρησιμοποιήσει από την αρχή κόντρα στον Ολυμπιακό, στο κέντρο της άμυνας το Γιάχιτς, αντί του ¶ρτσε, ενώ δεδομένη θεωρείται η συμμετοχή του Σκόκο στη βασική ενδεκάδα, ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του.

Ο Ισμαελ Μπλάνκο.

Εκτός "μάχης" παραμένουν οι τραυματίες Ζεράλντο, Ενσαλίβα, Καράμπελας και Ιορντάκε, όμως ο τεχνικός της ΑΕΚ έχει λύσεις, με τους Καφέ, Μάκο, Χουανφράν και Μαϊστόροβιτς να θεωρούνται σίγουροι για το κρίσιμο παιχνίδι με τους πρωταθλητές.

Στην αποστολή περιλαμβάνονται οι ακόλουθοι 19 παίκτες: Σάχα, Αραμπατζής, Αραούχο, Μαϊστόροβιτς, Χουανφράν, Γεωργέας, ¶ρσε, Γιάχιτς, Καφές, Μάκος, Χέρσι, Γιαχάγια, Λεονάρντο, Γκερέιρο, Μπλάνκο, Μαντούκα, Σκόκο, Νέμεθ, Παυλής.

Νέμεθ: "Να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο"

Ο φορ της ΑΕΚ, μίλησε στο aek365.gr, για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό την ερχόμενη Τετάρτη.

"Την Τετάρτη έχουμε ντέρμπι. Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είδα τον Ολυμπιακό χθες βράδυ και σίγουρα δεν είναι καλύτερη ομάδα από εμάς. Όμως, στα ντέρμπι μπορεί να κερδίσει ο καθένας ή και κανένας. Έχουμε καλή ομάδα και τις δυνατότητες να κερδίσουμε. Το εύχομαι. Ο Ολυμπιακός νίκησε χθες ένα δύσκολο ματς, ενώ κέρδισε και στον πρώτο του αγώνα στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Δεν ξέρω αν θα παίξω την Τετάρτη, γιατί επιστρέφει και ο Σκόκο που είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής. Η αλήθεια είναι ότι όταν παίζω με τον Μπλάνκο μου αρέσει πολύ. Συνεργαζόμαστε καλά και νομίζω το ίδιο πιστεύει και ο ίδιος. Με τον Παυλή δεν είναι το ίδιο. Δεν έχουμε παίξει μαζί ξανά. Είναι πάντως πολύ καλός παίκτης, πολύ γρήγορος και έχει ταλέντο. Είχε μάλιστα χθες μία καλή ευκαιρία να σκοράρει".

"Το μήνυμα του στον κόσμο της Ένωσης: "Όλοι μου λένε για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τους οπαδούς της ΑΕΚ. Καταλαβαίνω ότι είναι πολύ σημαντικό. Μου λένε ότι θα είναι 60.000 οπαδοί στο γήπεδο. Δεν έχω παίξει ξανά σε τόσο κόσμο και το περιμένω πως και πως. Πρέπει να τους κάνουμε χαρούμενους με μία νίκη. Έχω μάθει που είναι οι φανατικοί μας και αν σκοράρω θέλω να πάω εκεί μπροστά τους. Αρκεί να το θυμηθώ...", τόνισε ο νεαρός άσος.

πηγή : www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις