Αλ. Παπαρήγα: Η ψήφος πρέπει να είναι ταξική και πατριωτική

Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2009 22:38
UPD:22:43
A- A A+

Να μην απέχουν από τις κάλπες και να δείξουν τη δυσαρέσκεια τους στην κάλπη κάλεσε τους ψηφοφόρους η Γενική Γραμματέας της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, κατά την αποψινή ομιλία της στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής.

Στη διάρκεια της ομιλίας της η κ. Παπαρήγα επιτέθηκε στα δύο μεγάλα κόμματα. Αναφερόμενη στις εξαγγελίες του πρωθυπουργού, έκανε λόγο για κοροϊδία, ενώ για το ΠΑΣΟΚ σημείωσε ότι δεν μπορεί να ζητάει νοικοκυροσύνη και να ρωτάει τη ΝΔ που πήγαν τα λεφτά. «Να μην μας κάνει την παρθένα το ΠΑΣΟΚ, δεν βγήκε από περιστερώνα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Α. Παπαρήγα: Πάντα λαδώνεται η εργατική αριστοκρατία, ας μην κάνει την παρθένα το ΠΑΣΟΚ

Α. Παπαρήγα: Πάντα λαδώνεται η εργατική αριστοκρατία, ας μην κάνει την παρθένα το ΠΑΣΟΚ

Σε ό,τι αφορά την υποψηφιότητα Καρατζαφέρη, υπογράμμισε ότι θα τον παραδεχόταν εάν ήταν υποψήφιος μόνο στη Ροδόπη.

Η κ. Παπαρήγα επεσήμανε ακόμη ότι η ψήφος στις 4 Οκτωβρίου πρέπει να είναι ταξική και πατριωτική γιατί το πατριωτικό ταυτίζεται με το ταξικό. Κάλεσε δε τους ψηφοφόρους να ξεκινήσουν έναν ανυποχώρητο αγώνα και να μην παραγράψουν τις ευθύνες των μεγάλων κομμάτων, τονίζοντας πως ο λαός έχει δίκαιο, αλλά έχει και τη δύναμη να το δείξει.

Νωρίτερα η κ. Παπαρήγα, επισκέφθηκε μειονοτικό καφενείο στην Κομοτηνή, θέλοντας να δείξει ότι υπάρχουν γεροί ταξικοί δεσμοί σε χριστιανούς και μουσουλμάνους, που είναι, όπως τόνισε, υπεράνω των θρησκευτικών δεσμών.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή