Αλ. Παπαρήγα: Φάρμακο για το λαό η ψήφος στο ΚΚΕ

Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2009 13:58
UPD:14:03
A- A A+

«Η ψήφος στο ΚΚΕ είναι φάρμακο για το λαό και δηλητήριο για το κεφάλαιο», δήλωσε η Αλέκα Παπαρήγα κατά την επίσκεψή της στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος και κάλεσε τους εργαζομένους να δείξουν στις 4 Οκτωβρίου στα δύο μεγάλα κόμματα πως «η εργατιά δεν είναι εύκολη λεία τους».

Κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ότι έχει την υποστήριξη από τα επιχειρηματικά μεγαθήρια, αφού όπως είπε «τον θεωρούν ικανό - λόγω σοσιαλδημοκρατικής εμφάνισης - να παραπλανά, να κοροϊδεύει και να εμπορεύεται ελπίδες». Η γενική γραμματέας του ΚΚΕ, πρόσθεσε ότι το ΠΑΣΟΚ θα συνεχίσει το έργο της ΝΔ, βάζοντας και τις δικές του πινελιές.

«Τα δυο μεγάλα κόμματα σας θέλουνε στα δυο στενά, να σας πελεκάει πότε ο ένας με σοβαρότητα και πότε ο άλλος με χαϊδέματα», δήλωσε η κα. Παπαρήγα.

«Εμείς, τόνισε, αποκαλύπτουμε την ουσία της ταξικής εκμετάλλευσης, δίνουμε ελπίδα στα λαϊκά στρώματα και θεωρούμε την εργατική τάξη απελευθερωτική δύναμη».

Απευθυνόμενη στους εργαζόμενους της Ναυπηγοεπισκευαστικής, η κ. Παπαρήγα τους κάλεσε να μην μπουν «στο εκβιαστικό δίλημμα να διαλέξουν ανάμεσα στα χαμηλά μεροκάματα ή την ανεργία, ανάμεσα στη ΝΔ και στο ΠΑΣΟΚ».

Α. Παπαρήγα: Πετυχημένοι για την πλουτοκρατία και τα επιχειρηματικά συμφέροντα Καραμανλής - Παπανδρέου

Α. Παπαρήγα: Πετυχημένοι για την πλουτοκρατία και τα επιχειρηματικά συμφέροντα Καραμανλής - Παπανδρέου

«Τα δυο μεγάλα κόμματα σας θέλουνε στα δυο στενά, να σας πελεκάει πότε ο ένας με σοβαρότητα και πότε ο άλλος με χαϊδέματα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή