Γ. Καρατζαφέρης: ΝΔ -ΠΑΣΟΚ αποφεύγουν τη συζήτηση σε σοβαρά θέματα

Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2009 22:29
A- A A+

Δριμεία επίθεση στους πολιτικούς αρχηγούς ΝΔ και ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε από την ¶ρτα ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, κατηγορώντας τους πως αποφεύγουν «τη συζήτηση σε σοβαρά θέματα, που απασχολούν τη χώρα».

Ο κ. Καρατζαφέρης επέρριψε ευθύνες σε ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία για τις υποθέσεις Siemens και Βατοπεδίου, καθώς και για εθνικά θέματα, υπογραμμίζοντας πως οι «δύο σιαμαίοι έχουν μεθοδεύσει να μη μπουν βαθιά σε αυτά τα θέματα».

Γ. Καρατζαφέρης: O κ. Καραμανλής έδωσε το δαχτυλίδι της διαδοχής στον κ. Παπανδρέου

Γ. Καρατζαφέρης: O κ. Καραμανλής έδωσε το δαχτυλίδι της διαδοχής στον κ. Παπανδρέου

Σε ό,τι αφορά την υπόθεση της Siemens, αναφέρθηκε στις ανακριτικές αρχές της Γερμανίας, οι οποίες «αποκαλύπτουν ότι εκατό εκατομμύρια δόθηκαν σε πολιτικούς στην Ελλάδα».

Για τα εθνικά θέματα, ο κ. Καρατζαφέρης υποστήριξε ότι «το Κυπριακό αφέθηκε στην τύχη του και οδήγησε σε λύση χειρότερη από εκείνη του σχεδίου Ανάν», ενώ -όπως σημείωσε- η Τουρκία αφέθηκε να «αλωνίζει» στο Αιγαίο, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «πολεμικό της πλοίο έφθασε μέχρι τη Ραφήνα».

Αναφερόμενος στην οικονομία, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κατηγόρησε τον κ. Καραμανλή για την πολιτική του, που «οδήγησε στο "στέγνωμα" της αγοράς» και τον κ. Παπανδρέου για «τις υποσχέσεις και τα πολλά "θα" την προεκλογική περίοδο», στα οποία «πέρασε και το ρέκορ του παππού του».

Σχετικά με την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, επανέλαβε την πρόβλεψή του ότι «ο επόμενος Πρόεδρος θα είναι δεξιός», όσο κι αν ο ίδιος -όπως επεσήμανε- εύχεται να συνεχίσει ο κ. Παπούλιας.

Τέλος, για την εκκλησιαστική περιουσία πρότεινε και πάλι εκτάσεις της να δοθούν σε άκληρους αγρότες.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή