UEFA: Την Τρίτη η απόφαση για Σισέ

Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2009 10:31
A- A A+

Ο Γάλλος επιθετικός του Παναθηναϊκού, Τζιμπρίλ Σισέ, θα δώσει το «παρών» στην εκδίκαση της έφεσης, της ποινής των τριών αγωνιστικών που του επιβλήθηκε, μετά το σκληρό μαρκάρισμα που έκανε στο παιχνίδι με την Ατλέτικο Μαδρίτης, για την προκριματική φάση του Champions League. Πίστη για δικαίωση στους «πράσινους».

Την ερχόμενη Δευτέρα, θα εκδικαστεί η υπόθεση και ο Σισέ έχει αποφασίσει να ταξιδέψει στην Ελβετία, μαζί με τον β΄ αντιπρόεδρο του Παναθηναϊκού, Τζόνι Βεκρή.

Η ελληνική ομάδα ζητάει αναστολή της ποινής, που έχει επιβληθεί από την Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA και ποντάρει στο ότι ο έμπειρος άσος, έχει τραυματιστεί σοβαρά στην καριέρα του και ουδέποτε θα έθετε σε κίνδυνο, τη σωματική ακεραιότητα συναδέλφου του.

Την Τρίτη θα γίνει γνωστή η απόφαση, με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, να πιστεύουν σε δικαίωση, θεωρώντας παράλληλα, πως η παρουσία του Σισέ στη Νιόν, θα λειτουργήσει θετικά και οι ιθύνοντες θα πειστούν για τις προθέσεις του, στον αγώνα με τους Μαδριλένους.

Τέλος, στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Χενκ τεν Κάτε, σκέφτεται να παρατάξει ένα σύστημα 4-3-2-1, με το Γιώργο Καραγκούνη στον άξονα. Ο Έλληνας άσος αισθάνεται πολύ καλύτερα πλέον και έχει ξεπεράσει στο απόλυτο τον τραυματισμό του.

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις