Ζίκο: Δώρο του Τοροσίδη για το ντεμπούτο μου τα γκολ

Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2009 12:20
A- A A+

Τα δύο γκολ του Βασίλη Τοροσίδη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, πέρα από τους τρεις βαθμούς της νίκης που πρόσφεραν, έκαναν ευτυχισμένο τον προπονητή του Ολυμπιακού, Ζίκο, ο οποίος αναφέρθηκε στο… δώρο που του έκανε ο Έλληνας άσος.

Μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας, ο Ζίκο υμνεί τον Τοροσίδη, λέγοντας πως ο νεαρός άσος του έκανε υπέροχο δώρο, στο ντεμπούτο του στον πάγκο των Πειραιωτών…

«Ήταν ένα δώρο του Τοροσίδη για το ντεμπούτο μου και για αυτούς που τους αρέσει το καλό ποδόσφαιρο. Παίξαμε πολύ καλά και θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει περισσότερα γκολ. Όμως αυτό που μετρά σε ένα ντέρμπι είναι η νίκη και έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι.

Είχαμε να αντιμετωπίσουμε όλο τον κόσμο στις εξέδρες, αφού 50.000 φίλαθλοι ήταν εναντίον μας. Η ομάδα μου έπαιξε με πάθος κι έφτασε στη νίκη. Διαθέτουμε ένα καλό και δεμένο σύνολο και πλέον θέλουμε να συνεχίσουμε. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, γιατί ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια», αναφέρει ο Βραζιλιάνος τεχνικός.

Τέλος, σημειώνεται στην ιστοσελίδα, ότι αυτή ήταν η 150η νίκη του Ζίκο ως προπονητή, σε 256 αγώνες. Ο έμπειρος κόουτς έχει ακόμη, 54 ισοπαλίες και 52 ήττες, ενώ οι ομάδες που έχει προπονήσει, μετρούν με τον ίδιο στον πάγκο, 473 γκολ υπέρ και 249 γκολ κατά.

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις