Η σημερινή δραστηριότητα των πολιτικών αρχηγών

Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2009 10:22
A- A A+

Σε ανοιχτή συγκέντρωση στην Κοζάνη θα μιλήσει το βράδυ ο Κώστας Καραμανλής, ενώ ο Γιώργος Παπανδρέου θα μιλήσει σε προεκλογική συγκέντρωση στο Ηράκλειο.

Στην Πάτρα θα βρεθεί το απόγευμα η Αλέκα Παπαρήγα όπου θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου και στη συνέχεια θα μιλήσει σε προεκλογική συγκέντρωση, στην πλατεία Γεωργίου.

Νωρίτερα η κ. Παπαρήγα θα επισκεφθεί το εργοστάσιο της ΦΑΓΕ (10.30) και θα μιλήσει με τους εργαζόμενους στο εστιατόριο του εργοστασίου.

Ακολούθως η γ.γ. του ΚΚΕ θα έχει συνάντηση με το προεδρείο της Ομοσπονδίας Ασφαλιστικών Συλλόγων Ελλάδας (ΟΑΣΕ) και το προεδρείο του Συλλόγου Υπαλλήλων Ασφαλιστικών Εταιριών (ΣΥΑΕ).

Στα Ιωάννινα θα βρίσκεται σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΝ, Αλέξης Τσίπρας, επικεφαλής αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ. Το μεσημέρι θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου με θέμα τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τις μικρές επιχειρήσεις. Το βράδυ, θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση.

Τέλος, ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, Γ. Καρατζαφέρης, θα περιοδεύσει σήμερα διαδοχικά στο Καστελόριζο, τη Ρω και την Σύρο. Στις 12:30 θα βρεθεί στο Καστελόριζο και στη συνέχεια στη Ρω όπου και θα καταθέσει στεφάνι στο μνημείο της "Κυράς της Ρω".

Το απόγευμα, θα επισκεφθεί την Σύρο όπου θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου και θα μιλήσει σε συγκέντρωση.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή