Αλ. Παπαρήγα: Τσιγκούνικη αντιπαράθεση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ

Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2009 13:23
A- A A+

Νέα επίθεση σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε κατά την επίσκεψή της στη ΦΑΓΕ η Αλέκα Παπαρήγα, τονίζοντας ότι «αποτελεί προσβολή του λαού η τσιγκούνικη αντιπαράθεσή τους για τις παροχές, όπου ο ένας παγώνει και ο άλλος ξεπαγώνει».

Η γ.γ. του ΚΚΕ προειδοποίησε ότι τις 100 πρώτες μέρες της νέας κυβέρνησης «θα έρθουν τα χειρότερα, με συνέπειες για τα επόμενα 10 χρόνια» και απηύθυνε έκκληση να υποστηριχθεί το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ.

«Μία άνοδος του ΚΚΕ θα τους φοβίσει και θα τους τρομοκρατήσει, είναι ευκαιρία στην κάλπη να τιμωρηθούν και τα δύο μεγάλα κόμματα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενη στα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης, είπε ότι «δεν έχουν βαθιά και συγκεκριμένη αντιπαράθεση με τα δύο μεγάλα κόμματα και αφήνουν ανοιχτή τη δυνατότητα συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ».

Σύμφωνα με την κα Παπαρήγα, «στις 4 του Οκτώβρη δεν κρίνεται ο σοσιαλισμός αλλά θα πρέπει να φανεί στην κάλπη ότι τα λαϊκά στρώματα έχουν πάρει χαμπάρι τα δύο μεγάλα κόμματα, που δεν μπορούν πια να τους κοροϊδεύουν και να χρησιμοποιούν τη ψήφο τους».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή