Παπαρήγα: Στο πλευρό των εργαζομένων των πέντε ασφαλιστικών

Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2009 14:46
A- A A+

Το ΚΚΕ όχι μόνο θα είναι στο πλευρό των εργαζομένων στις πέντε ασφαλιστικές εταιρείες που έκλεισαν, αλλά θα συμβάλει ενεργά για να βρεθεί λύση στο πρόβλημα της εργασίας τους, δεσμεύθηκε η Αλέκα Παπαρήγα κατά τη συνάντησή της με την Ομοσπονδία Ασφαλιστικών Συλλόγων Ελλάδος και το Σύλλογο Υπαλλήλων Ασφαλιστικών Εταιρειών.

«Δεν είμαστε μόνο γενικά στο πλευρό των εργαζομένων στις 5 ασφαλιστικές εταιρίες που έκλεισαν. Εκείνο που εμάς μας ενδιαφέρει, είναι να συμβάλουμε να υπάρχουν και άμεσα μέτρα ενίσχυσής τους και κυρίως να λυθεί το πρόβλημα της δουλειάς. Και το λέμε αυτό, γιατί προβλέπουμε ότι θα οξυνθεί το πρόβλημα και σε αυτό τον κλάδο στο μέλλον και επομένως πρέπει να γίνει μια καλή αρχή να αποσπάσουν όσο γίνεται περισσότερες κατακτήσεις οι εργαζόμενοι, έστω σε αυτή την αρνητική εξέλιξη που είχε για τα δικαιώματά τους η υπόθεση των ασφαλιστικών εταιρειών», παρατήρησε η κ. Παπαρήγα.

«Το θέμα αυτό», υπογράμμισε, «αφορά όλους τους εργαζόμενους και πρέπει να έχουν συμπαράσταση οι διοικητικοί υπάλληλοι και οι ασφαλιστές στον κλάδο των ασφαλιστικών εταιριών, διότι καθώς ωθούν όλο και περισσότερους ασφαλισμένους να εναποθέτουν τις ελπίδες τους στις ιδιωτικές εταιρίες, καταλαβαίνετε ότι υπάρχει ανάγκη ενός ενιαίου αγώνα, ο οποίος εκφράζει τα πραγματικά, κοινά, ταξικά συμφέροντα».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή