ΠΑΣΟΚ: Η ΝΔ δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια των πολιτών

Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2009 10:22
UPD:19:18
A- A A+

«H κυβέρνηση της ''υπευθυνότητας'' και της ''σοβαρότητας'', δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια των πολιτών ακόμη και στο κέντρο της Αθήνας», τόνισε σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ με αφορμή τη χθεσινοβραδινή επίθεση στα γραφεία του Κινήματος.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, σημείωσε ότι «το ΠΑΣΟΚ, τα στελέχη του και οι εργαζόμενοι στα κεντρικά γραφεία του Κινήματος, εκφράζουν την αγανάκτησή τους και καλούν την κυβέρνηση να αναλάβει επιτέλους τις ευθύνες της πριν θρηνήσουμε θύματα».

Αναφέρθηκε ακόμη στο επεισόδιο, σημειώνοντας πως «τα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ, δέχτηκαν επίθεση με βόμβες μολότοφ από κουκουλοφόρους, τους συνήθεις γνωστούς - αγνώστους, οι οποίοι κινούνταν με άνεση στο κέντρο της Αθήνας».

«Η επίθεση αυτή» -επεσήμανε- «σε ώρα μεγάλης κυκλοφορίας στο κέντρο της πόλης, με καταστήματα ανοιχτά και εργαζόμενους είτε στη δουλειά τους είτε κατά την επιστροφή στα σπίτια τους και μάλιστα, λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου, προκαλεί εύλογα ερωτήματα για την σκοπιμότητά της και βεβαίως, δικαιολογημένη αγανάκτηση».

Όπως ανέφερε δε «ένας πολίτης σώθηκε την τελευταία στιγμή από βέβαιο θάνατο, όταν το επαγγελματικό του όχημα στο οποίο βρισκόταν σε ώρα εργασίας έξω από τα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ, δέχτηκε επίθεση με μολότοφ και κατεστράφη ολοσχερώς».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή