Συστράτευση με το ΚΚΕ ζήτησε η Αλ. Παπαρήγα

Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2009 11:18
A- A A+

Να τιμωρήσουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και να ψηφίσουν ΚΚΕ «ανοίγοντας παράθυρο ελπίδας» κάλεσε χθες τους ψηφοφόρους η γενική γραμματέας του κόμματος, Αλέκα Παπαρήγα, σε ομιλία της στο Ηράκλειο.

Η κ. Παπαρήγα επιτέθηκε εκ νέου στα δύο μεγάλα κόμματα γιατί, όπως υποστήριξε, λένε πολλά ψέματα. Το ΠΑΣΟΚ, όπως ανέφερε, ευτέλισε τα συνθήματα και απευθυνόμενη στους οπαδούς του σημείωσε πως πρέπει να σκεφθούν μήπως ήρθε η ώρα με πιο ανοικτό μυαλό «και καρδιά» να αλλάξουν και να στραφούν στο ΚΚΕ.

Σημείωσε επίσης ότι στις εκλογές στις 4 του Οκτώβρη θα υπάρξει μία ομοιότητα στις μεταπολιτευτικές εκλογικές αναμετρήσεις. Πρωτοδεύτεροι θα είναι ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Αυτό δεν θα αλλάξει, επεσήμανε, και κάλεσε όλους να συστρατευτούν με το ΚΚΕ.

Ιδιαίτερα επικριτική ήταν η κ. Παπαρήγα και εναντίον του ΛΑΟΣ και του κ. Καρατζαφέρη, υποστηρίζοντας ότι πότε πολεμάει το ΠΑΣΟΚ ωφελώντας τη ΝΔ και πότε την ΝΔ ωφελώντας το ΠΑΣΟΚ.

«Για να μην σας πω, είπε, πως έχει κάνει και όλη τη βρώμικη δουλειά εναντίον του αντικομμουνισμού για λογαριασμό του ΠΑΣΟΚ, το 2007 και το 2009».

Αναφερόμενη στο ΣΥΡΙΖΑ, υπογράμμισε μεταξύ άλλων: «εδώ πραγματικά τί να σας πω. Ή θα αισθανθείς απέχθεια και αηδία ή του βγάζεις το καπέλο». Ακόμη χαρακτήρισε το ΣΥΡΙΖΑ «μόρφωμα» και «μπαμπά του το ΚΚΕ Εσ.».

Σε ό,τι αφορά τέλος τους Οικολόγους Πράσινους, τους κατηγόρησε τους για αοριστίες.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή