Μπαρτσελόνα: Αμφίβολοι για την Τρίτη οι Ανρί και Τσιγκρίνσκι

Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2009 15:00
A- A A+

Η Μπαρτσελόνα συνέχισε νικηφόρα τις υποχρεώσεις της στο ισπανικό πρωτάθλημα με τη νίκη απέναντι στη Μάλαγα, όμως αυτή η νίκη μπορεί να αποδειχθεί και «πύρρειος» καθώς οι Ανρί και Τσιγκρίνσκι αποκόμισαν τραυματισμούς και είναι αμφίβολοι για το παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ την Τρίτη.

Οι «μπλαουγκράνα» αντιμετωπίζουν την Ντιναμό Κιέβου για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων και η πιθανότητα να παραταχθούν απέναντι στους Ουκρανούς χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές είναι ορατή.

Αμφότεροι αντικαταστάθηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα λόγω ενοχλήσεων, ενώ τα ισπανικά Μέσα κάνουν λόγο πως έχασαν και την πρωϊνή προπόνηση της Κυριακής, με αποτέλεσμα να κρίνονται ανέτοιμοι για τον Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ο Γάλλος αντικαταστάθηκε από τον Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος δεν είναι απόλυτα έτοιμος, ενώ ο πρώην αμυντικός της Σαχτάρ παραχώρησε τη θέση του στον Ζεράρ Πικέ. ¶ξιο αναφοράς είναι πως και οι δύο παίκτες που μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο σκόραραν, δίνοντας τη νίκη στην ομάδα τους.

Πάντως, εκτός των προαναφερθέντων, στην προπόνηση δεν πήραν μέρος και οι Μέσι και Ντάνι ¶λβες, οι οποίοι μαζί με τους Ανρί και Τσιγκρίνσκι ακολούθησαν πρόγραμμα ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο.

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις