ΚΚΕ: Συκοφαντία του ΣΥΝ για τα stage

Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2009 15:37
UPD:16:53
A- A A+

Για «διαστρέβλωση» και «συκοφαντία» κατηγορεί το ΣΥΝ το ΚΚΕ, με αφορμή τις δηλώσεις του προέδρου του κόμματος Αλέξη Τσίπρα για τα προγράμματα stage, στη διάρκεια της διακαναλικής συνέντευξης που παραχώρησε.

«Όταν ο ΣΥΝ πιάνεται στα πράσα και αποκαλύπτεται η διγλωσσία και η αφερεγγυότητά του, καταφεύγει ως συνήθως στη διαστρέβλωση και τη συκοφαντία», τονίζει το ΚΚΕ.

Υπογραμμίζει ακόμη πως «αντί να απολογηθεί για τις ευθύνες που έχει το κόμμα του για το γεγονός ότι οι δήμαρχοί του, είτε έχουν εκλεγεί με τη στήριξη του ΣΥΝ είτε σε συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ, πρωταγωνιστούν στην εφαρμογή των προγραμμάτων STAGE και άλλων προγραμμάτων μερικής απασχόλησης», «συκοφαντούν το δήμαρχο της Νίκαιας Στέλιο Μπενετάτο και άλλους κομμουνιστές δημάρχους που πρωτοστατούν ενάντια σε όλα αυτά τα προγράμματα και μάλιστα με αποτελέσματα».

«Στη Νίκαια όχι μόνο δεν υπάρχουν εργαζόμενοι με ''μπλοκάκι'', αλλά είναι γνωστό ότι με τον αγώνα της δημοτικής αρχής 350 συμβασιούχοι μονιμοποιήθηκαν, πράγμα που δεν έχει συμβεί σε κανέναν άλλο δήμο», επισημαίνει στην ανακοίνωσή του το ΚΚΕ.

«Όσο για τη στάση των δυνάμεων του ΣΥΝ στην Τοπική Αυτοδιοίκηση», προσθέτει, «είναι χαρακτηριστικό ότι μαζί και με άλλες δυνάμεις αρνούνται ακόμα και την εγγραφή συμβασιούχων και μάλιστα με πολυετή υπηρεσία στα συνδικάτα».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή