Champions League: Πλήγμα με Σνάιντερ στην Ίντερ

Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2009 16:46
A- A A+

Οι φόβοι του Ζοσέ Μουρίνιο για την κατάσταση του Γουέσλι Σνάιντερ επιβεβαιώθηκαν και ο Ολλανδός μέσος δεν θα δώσει το παρόν στον προσεχή ευρωπαϊκό αγώνα με τη Ρούμπιν Καζάν λόγω τραυματισμού.

Οι ενοχλήσεις που είχε ο Σνάιντερ από το παιχνίδι της Ίντερ με τη Νάπολι στα μέσα της εβδομάδας ανάγκασαν το ιατρικό επιτελείο να κάνει εξετάσεις στον 25χρονο μέσο και διαπιστώθηκε ότι χρειάζεται ανάρρωση ώστε να μην επιβαρυνθεί.

Γι'΄αυτό το λόγο ο Πορτογάλος τεχνικός τον κράτησε εκτός μάχης για το παιχνίδι με τη Σαμπντόρια, ενώ είχε ελπίδες για το παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Ρούμπιν Καζάν.

Το ιατρικό επιτελείο εξέτασε εκ νέου τον πρώην παίκτη της Ρεάλ και διαπίστωσε ότι το πρόβλημα συνεχίζει να υφίσταται, έτσι ο παίκτης θα μείνει στο Μιλάνο.

Ο Σνάιντερ προστέθηκε στις απουσίες του Τιάγκο Μότα και Νταβίντ Σουαζό, οι οποίοι επίσης ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμών.

Ο Ντέγιαν Στάνκοβιτς αναμένεται να καλύψει το κενό του Ολλανδού, ενώ ο Καμπιάσο θα αντικαταστήσει τον Μόττα. Ο Σουαζό, ο οποίος είναι αναπληρωματικός θα αντικατασταθεί στην αποστολή από τον Μπαλοτέλι, ο οποίος συνήθως ξεκινούσε βασικός.

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις