Αισιόδοξος ο Ντάρμπισιρ για τον αγώνα με την ¶ρσεναλ

Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2009 17:30
A- A A+

Ο ¶γγλος επιθετικός του Ολυμπιακού, Ματ Ντάρμπισιρ, μίλησε για τον προσεχή αγώνα Champions League με την ¶ρσεναλ, τονίζοντας πως οι Πειραιώτες μπορούν να σταματήσουν τους Λονδρέζους.

Με δηλώσεις του στην «Telegraph», ο επιθετικός του Ολυμπιακού, χαρακτήρισε όνειρο τη συμμετοχή του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση…

«Για μένα το Τσάμπιονς Λιγκ είναι η μεγαλύτερη διοργάνωση παγκοσμίως, πέραν του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα έπαιζα σε αυτή. Οπότε από τη στιγμή που έχω την ευκαιρία να το κάνω φέτος και καλώς εχόντων των πραγμάτων τα επόμενα χρόνια, είναι όνειρο», τόνισε αρχικά ο ¶γγλος στράικερ.

«Όλοι παρακολουθήσαμε την κλήρωση στο προπονητικό κέντρο και μόλις ολοκληρώθηκε έδωσα ζωντανή συνέντευξη στην ελληνική τηλεόραση. Ήξερα ότι θα ερχόμασταν αντιμέτωποι με αγγλική ομάδα και είναι πολύ ωραίο που τύχαμε με την ¶ρσεναλ».

Όσον αφορά την ερχόμενη αναμέτρηση των Πειραιωτών με τους «κανονιέρηδες» στο Λονδίνο, είπε: «Παίζουμε μακριά από την έδρα μας, αλλά εάν μείνουμε πίσω από τη μπάλα εκείνοι το μόνο που θα κάνουν είναι να πασάρουν προς εμάς ή γύρω μας. Δεν πρέπει να τους αφήσουμε να κυκλοφορούν τη μπάλα, ό,τι και να κάνουν πρέπει να τους σταματήσουμε. Πρέπει να τους πιέσουμε από το πρώτο μέχρι το 90ο λεπτό».

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις