Ζίκο: Μπορούμε να πάμε καλά

Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2009 16:58
A- A A+

Αισιόδοξος για την μάχη του Ολυμπιακού με την ¶ρσεναλ εμφανίστηκε ο τεχνικός των Πειραιωτών, Ζίκο. Την τελευταία στιγμή αναμένεται να αποφασιστεί η συμμετοχή του Ιταλού μέσου των «ερυθρολεύκων», Ένζο Μαρέσκα, στο αυριανό ματς.

«Ελπίζω να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο στο Λονδίνο. Με ανησυχεί η κούραση. Στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα απέναντι στον Πανιώνιο διέκρινα ότι οι παίκτες μου είναι κουρασμένοι και πρέπει να βρω μία λύση. Ελπίζω να ξεπεράσουμε αυτό το πρόβλημα και να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι», τόνισε αρχικά ο Ζίκο στο Sky Sports και συνέχισε λέγοντας: «Γνωρίζουμε πολύ καλά τις δυσκολίες του να αντιμετωπίζεις την ¶ρσεναλ. Η αντίπαλός μας είναι μεγάλη ομάδα, αλλά έχουμε την πεποίθηση πως μπορούμε να πάμε καλά. Πρέπει να δείξουμε την ίδια νοοτροπία νικητή που δείξαμε στην Ελλάδα».

Ζίκο: Καλύτερα να παίζεις παρά να κάνεις προπόνηση

Ζίκο: Καλύτερα να παίζεις παρά να κάνεις προπόνηση

Αναλυτικά η αποστολή των Πειραιωτών: Νικοπολίδης, Παναγόπουλος, Πάρντο, Ντομί, Γκαλίτσιος, Λεονάρντο, Μέλμπεργκ, Πάντος, Αβ. Παπαδόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Μπράβο, Τοροσίδης, Ζεβλάκοφ, Ντουντού, Οσκαρ, Λεντέσμα, Μαρέσκα, Γ. Παπαδόπουλος, Στολτίδης, Ζαϊρί, Ντιόγο, Μήτρογλου. Στην Αθήνα έμειναν οι Γκαλέτι, Ντάρμπισαϊρ και Σοϊλέδης.

Τη συμπαράσταση περισσότερων από 3.000 οπαδών, θα έχει ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι με την ¶ρσεναλ. Οι φοιτητές στο Λονδίνο και γενικότερα στην Αγγλία είναι πολλοί, με αποτέλεσμα το ελληνικό χρώμα να κάνει δυναμικά την εμφάνισή του…

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις