Βενγκέρ: Έμπειρη ομάδα ο Ολυμπιακός

Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2009 17:59
A- A A+

Αισιόδοξος για την μάχη με τον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο τεχνικός της ¶ρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ.

Χωρίς τους Μπέντνερ και Ντενίλσον θα παραταχθεί η ¶ρσεναλ στο αυριανό ματς με τον Ολυμπιακό. Στα πιτς βρίσκονται επίσης οι τερματοφύλακες Αλμούνια και Φαμπιάνσκι, ο αμυντικός Τζουρού και ο μέσος Νασρί. Παράλληλα, επιστρέφουν οι Αρσάβιν και Γουόλκοτ.

«Πρέπει να μπλοκάρουμε το παιχνίδι του Ολυμπιακού. Είναι μία έμπειρη ομάδα, με πολλά χρόνια συνεχούς παρουσίας στο Champions League, πολύ καλή στο ψηλό παιχνίδι και παίζει καλά από τα άκρα. Σεβόμαστε τον αντίπαλο και θέλουμε να τον κερδίσουμε», δήλωσε ο Αρσέν Βενγκέρ στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε εν όψει του αγώνα.

Για το ενδιαφέρον της ¶ρσεναλ για τον Ντιόγο, απάντησε: «Γνωρίζετε ότι στην Αγγλία είναι δύσκολο να ασχοληθούμε έτσι όπως θέλουμε με τέτοιες περιπτώσεις παικτών λόγω των περιορισμών που υπάρχουν».

Για τον τραυματισμό του Μπέντνερ είπε: «Δεν προπονήθηκε λόγω του ατυχήματος που είχε την Κυριακή. Ευτυχώς δεν έχει πάθει κάποια ζημιά, αλλά έχει κάποιους μώλωπες και κρίναμε προτιμότερο να μην προπονηθεί. Πάντως θα είναι έτοιμος για το ματς της Κυριακής απέναντι στην Μπλάκμπερν».

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις