Ζίκο: Ξέρουμε τις δυσκολίες αλλά δεν φοβόμαστε

Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2009 20:45
A- A A+

Παρά τις πολλές δυσκολίες που παρουσιάζει η αναμέτρηση κόντρα στην ¶ρσεναλ, ο Ζίκο υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου ότι ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί χωρίς φόβο για ένα θετικό αποτέλεσμα στο «Emirates».

Ξεκινώντας ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», δήλωσε: «Ξέρουμε τις δυσκολίες του αγώνα. Η ¶ρσεναλ είναι πολύ γρήγορη ομάδα, δεν πρέπει να τους αφήσουμε χώρο. Όμως δεν φοβόμαστε τον αντίπαλο. Πρέπει να έχουμε τη νοοτροπία πως είμαστε ισότιμοι».

Σχετικά με τη φιλοσοφία που θέλει να προσδώσει στην ομάδα είπε: «Είναι φυσιολογικό για έναν προπονητή να υπάρχουν αυτές οι αλλαγές και να αναλαμβάνει μία ομάδα όταν η σεζόν είναι σε εξέλιξη. Οι φίλαθλοι μάς βοηθούν πολύ, έχουμε ποιότητα σαν ομάδα και πολύ γρήγορα θα αποδίδουμε όπως θέλουμε. Θέλω να παίζουμε πιο επιθετικά. Ίσως με τον τρόπο αυτό να αντιμετωπίζουμε περισσότερα προβλήματα στην άμυνα, αλλά μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Μιλώντας για τον Αρσέν Βενγκέρ, υπογράμμισε: «Θυμάμαι τον Αρσέν από την κοινή μας θητεία στην Ιαπωνία. Τον θαύμαζα και μου άρεσε το τρόπος που παρατάσσει τις ομάδες του. Από την ¶ρσεναλ ξεχωρίζω τον Φάμπρεγκας, τον Φαν Πέρσι και τον Εντουάρντο. Για τον τελευταίο χαίρομαι πολύ που επέστρεψε στα γήπεδα. Μάλιστα έκανε ένα διάστημα της αποθεραπείας του στις ακαδημίες μου».

Ο Βραζιλιάνος τεχνικός ξεκαθάρισε πως θα χρησιμοποιήσει την ίδια ενδεκάδα με αυτήν του αγώνα κόντρα στον Πανιώνιο. Αυτό σημαίνει πως η αρχική σύνθεση του Ολυμπιακού θα αποτελείται από τους: Νικοπολίδη, Ζεβλάκοφ, Αβ. Παπαδόπουλο, Μέλμπεργκ, Μπράβο, Ντουντού, Τοροσίδη, Λεντέσμα, Ζαϊρί, Λεονάρντο, Ντιόγο.

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις