Ενίσχυση του ΚΚΕ ζήτησε η Αλ. Παπαρήγα

Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2009 21:31
A- A A+

Την ενίσχυση του ΚΚΕ ζήτησε από τους εργαζομένους, τους συνταξιούχους και τους ιδιοκτήτες μικρών μαγαζιών που μέχρι τώρα ψήφιζαν ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ, κατά την ομιλία σε προεκλογική συγκέντρωση στην πλατεία Αριστοτέλους.

«ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δεν προκάλεσαν μόνο ζημιά στην τσέπη σας, δεν σας ταλαιπώρησαν μόνο με την πολιτική τους στην κοινωνική ασφάλιση, στην παιδεία και την υγεία, στην εξωτερική πολιτική. Σας χτύπησαν αλύπητα, προσπαθώντας να επιβάλλουν παντού την αντίληψη ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος, δεν υπάρχει φιλολαϊκή λύση. Ότι η μόνη επιλογή που μπορεί να κάνετε είναι ανάμεσα στην ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ» σημείωσε η κ. Αλέκα Παπαρήγα.

Α. Παπαρήγα: Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ υπηρετούν τα ίδια συμφέροντα

Α. Παπαρήγα: Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ υπηρετούν τα ίδια συμφέροντα

Επανέλαβε πως δεν υπάρχει καμία ουσιαστική διαφορά ανάμεσα στα δύο κόμματα: «Η μόνη τους διαφορά είναι η διαπάλη για την κυβερνητική καρέκλα, το τιμόνι στην αντιλαϊκή πολιτική».

Για τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης τόνισε ότι δεν είναι σε θέση να ανοίξουν ένα διαφορετικό φιλολαϊκό δρόμο, δεν είναι σε θέση να εμπνεύσουν μια αποτελεσματική αντιπολίτευση.

Στρέφοντας τα βέλη της κατά του ΛΑ.Ο.Σ. υποστήριξε πως έχει μόνο ένα ενδιαφέρον: Να γίνει κυβερνητικός εταίρος, είτε της Ν.Δ. είτε του ΠΑΣΟΚ, όποιος τον δεχθεί σε συνεταιρισμό.

Επικρίνοντας το ΣΥΡΙΖΑ τον κατηγόρησε ότι «η πιο μεγάλη του συνεισφορά στο σύστημα είναι ο εκχυδαϊσμός της ανανέωσης και του εκσυγχρονισμού».

Για τους Οικολόγους Πράσινους υποστήριξε ότι «έχουν αναδειχθεί σε συνεπείς φορείς της πράσινης μπίζνας».

Η γ.γ. του ΚΚΕ παρουσίασε τέλος τις θέσεις του κόμματος για τους εργαζόμενους, τους αγρότες, τους μικροβιοτέχνες και τους μικροεπαγγελματίες.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή