Σε διάλογο για την «πράσινη οικονομία» καλούν τα κόμματα οι Οικολόγοι Πράσινοι

Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2009 21:51
UPD:21:55
A- A A+

Ανοικτή πρόσκληση για συνάντηση δημόσιου διαλόγου γύρω από την πράσινη οικονομία απευθύνουν οι Οικολόγοι Πράσινοι στα κόμματα που έχουν αναφερθεί σε αυτό το ζήτημα, προκειμένου να ενημερωθούν οι πολίτες, ενόψει των εκλογών.

Σε δηλώσεις του, ο επικεφαλής της εκστρατείας του συνδυασμού Νίκος Χρυσόγελος τόνισε ότι «οι πολίτες καλούνται να κρίνουν ποιοι δεσμεύονται ουσιαστικά και ποιοι τη χρησιμοποιούν ως προεκλογικό επικοινωνιακό επιχείρημα. Αυτή λοιπόν την τελευταία εβδομάδα πριν τις εκλογές, ζητάμε δημόσιο διάλογο ειδικά για την Πράσινη Οικονομία, ώστε να μπορέσουν οι πολίτες να διαμορφώσουν άποψη για ένα κρίσιμο θέμα που δεν έχει συζητηθεί αρκετά».

Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος Τύπου των Οικολόγων Πράσινων Γιάννης Παρασκευόπουλος ανέφερε ότι η πράσινη οικονομία χωράει πολλά, όχι όμως τα πάντα, επισημαίνοντας πως «για να ξεκαθαρίσει λοιπόν το τοπίο, ζητάμε να συζητήσουμε δημόσια για την Πράσινη Οικονομία με κάθε ενδιαφερόμενο κόμμα, σε όποιο επίπεδο εκπροσώπησης θέλουν, σε όποια Μέσα Ενημέρωσης προσφέρονται να μας φιλοξενήσουν. Δέχονται; Οι Οικολόγοι Πράσινοι, πάντως θα αναλάβουν σχετική πρωτοβουλία».

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή