Στηρίζει τα «καθαρά ψηφοδέλτια» ο Γ. Κουμουτσάκος

Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2009 15:39
UPD:18:43
A- A A+

«Τα ψηφοδέλτια της ΝΔ καταρτίστηκαν και δημοσιοποιήθηκαν μετά από συνολική αξιολόγηση των πολιτικών συμπεριφορών και έχουν την πλήρη υποστήριξη και εμπιστοσύνη του κόμματος», δήλωσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος, σχολιάζοντας το χθεσινό κάλεσμα του Λ. Ζαγορίτη προς τους ψηφοφόρους της ΝΔ «να μαυρίσουν όσους πλήγωσαν την παράταξη».

Επιθυμώντας να επαναφέρει την εικόνα των «καθαρών ψηφοδελτίων» της ΝΔ, ο κ. Κουμουτσάκος τόνισε ότι «με το στελεχειακό δυναμικό που είναι ανανεωμένο περίπου κατά 50%, η ΝΔ κατεβαίνει στις εκλογές για τη νίκη».

Σχολιασμός του κ. Κουμουτσάκου για τη δήλωση Ζαγορίτη

Ακούστε τη δήλωση του κ. Κουμουτσάκου

«Το σύνολο των ψηφοδελτίων χωρίς εξαίρεση έχει την εμπιστοσύνη του κόμματος», σημείωσε και πρόσθεσε ότι «οι ψηφοφόροι παίρνουν τις δικές τους αποφάσεις, έχουν το ιερό δικαίωμα να επιλέξουν τους αντιπροσώπους τους».

«Οι πολίτες κρίνουν με διάφορα κριτήρια», συμπλήρωσε και παρατήρησε πως «ενδεχομένως θεωρητικά υπάρχουν πολίτες οι οποίοι έχουν πικρίες από συγκεκριμένους βουλευτές».

«Αυτό δεν σημαίνει ότι η πικρία που μπορεί να έχει προκύψει από διάφορους λόγους, θα πρέπει να οδηγήσει τους πολίτες να μην ψηφίσουν το κόμμα, την παράταξη και τον Κώστα Καραμανλή», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Eδώ δεν πρόκειται περί προσώπων, αλλά περί αντίληψης διακυβέρνησης για την οποία κρίνεται ο κ. Κ. Καραμανλής στον οποίο ανήκει όλη η ευθύνη για τον τρόπο διακυβέρνησης», σχολίασε σχετικά με το ζήτημα ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή