Γ. Κουμουτσάκος: Λήξαν το θέμα με την Λ. Κατσέλη

Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2009 15:40
UPD:16:50
A- A A+

Λήξαν χαρακτήρισε το θέμα με την επίμαχη ανάρτηση στο site της κ. Κατσέλη ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος. «Αν μη τι άλλο μας χρωστούν χάρη γιατί τους βοηθήσαμε να αντιληφθούν το ζήτημα και να το διορθώσουν», τόνισε ο κ. Κουμουτσάκος.

Σημείωσε επίσης πως δεν παίρνει τίποτε πίσω, από τα όσα ανέφερε για το θέμα, πως τα όσα είπε τις προηγούμενες ημέρες δεν είναι από κακοπιστία και όλες του οι αναφορές ήταν βασισμένες σε συγκεκριμένα γεγονότα.

Εξήγησε ακόμη ότι η πρώτη του τοποθέτηση για την επίμαχη ανάρτηση στο site της κ. Κατσέλη δεν ήταν καταδικαστική, απλώς έθετε ερωτήματα προς την βουλευτή και προς το ΠΑΣΟΚ και μάλιστα, δεκαπέντε ώρες αφού είχε η σχετική ανάρτηση.

Πρόσθεσε ότι σε μια διαδικασία πολιτικού διαλόγου και ανταλλαγής επιχειρημάτων δεν είναι υποχρεωμένος πριν εκδόσει μια ανακοίνωση να επικοινωνήσει και να ρωτήσει, γιατί μια ανάρτηση παραμένει για δεκαπέντε ώρες.

Επεσήμανε δε ότι δέχεται την εξήγηση της κ. Κατσέλη, εκτός από την τελευταία παράγραφο στην οποία η βουλευτής ασκεί κριτική στο πρόσωπό του.

«Λειτουργήσαμε με καλή πίστη και την πρώτη και τη δεύτερη φορά. Το θέμα είναι λήξαν. Οι θέσεις και των δυο καταγράφηκαν και κρίνονται από τους πολίτες», υπογράμμισε.

ΠΑΣΟΚ: Η ΝΔ να ζητήσει συγγνώμη

«Όπως διαπίστωσε η υπηρεσία καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος επρόκειτο για επίθεση χάκερς και έχει, ήδη, ξεκινήσει διαδικασία σύλληψής τους», δήλωσε σχετικά με το θέμα ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

«Το ΠΑΣΟΚ περιμένει από τη ΝΔ να ζητήσει συγγνώμη για τις χθεσινές δηλώσεις του κ. Γ. Κουμουτσάκου», πρόσθεσε.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή