Σε απολογία κλήθηκαν δέκα ΠΑΕ

Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2009 19:29
A- A A+

Πολλή δουλειά θα έχει αυτή την εβδομάδα ο αθλητικός δικαστής, αφού δέκα ΠΑΕ κλήθηκαν σε απολογία την Πέμπτη (1/10).

Η ανακοίνωση της Σούπερ Λιγκ:

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία (για την Πέμπτη 1/10/2009 και ώρα 13:00) τις παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 5η αγωνιστική.

Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ατρόμητος-ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Β) ΠΑΕ Πανθρακικός, Κ. Μαργώνης (διερμηνέας): Για την συμπεριφορά του διερμηνέα της ΠΑΕ Πανθρακικός στον αγώνα ΠΑΕ Εργοτέλης-ΠΑΕ Πανθρακικός. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 11 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Γ) ΠΑΕ ΑΕΚ: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΑΕΚ-ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 14 , 15 και 17 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Δ) ΠΑΕ ¶ρης: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ¶ρης- ΠΑΕ SKODA Ξάνθη. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 14, 15 και 17 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Ε) ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης –ΠΑΕ Λεβαδειακός. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5 και 14 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

ΣΤ) ΠΑΕ Ηρακλής: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΝΕΑ Καβάλα – ΠΑΕ Ηρακλής. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Ζ) ΠΑΕ Ν. Καβάλα: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Νέα Καβάλα- ΠΑΕ Ηρακλής. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Η) ΠΑΕ Λάρισα: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Λάρισα- ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 17 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Θ) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ολυμπιακός-ΠΑΕ Πανιώνιος. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Οι κάτωθι κλήσεις αφορούν την 1η αγωνιστική:

ΠΑΕ ΑΕΚ: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΑΕΚ-ΠΑΕ Ολυμπιακός. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Πανιώνιος-ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις