Αρ. Σπηλιωτόπουλος: Τα σχολεία έκλεισαν για προληπτικούς λόγους

Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2009 17:14

O υπουργός Παιδείας Αρης Σπηλιωτόπουλος.

A- A A+

Το κλείσιμο των δύο λυκείων της Αττικής έγινε για λόγους πρόληψης σημείωσε ο υπουργός Παιδείας Αρης Σπηλιωτόπουλος, γιατί, όπως είπε, «πάνω απ’ όλα, προέχει η σωστή, έγκαιρη και αποτελεσματική αντιμετώπιση της εξάπλωσης του ιού, προέχει η υγεία των παιδιών».

«Εμάς μας ενδιαφέρει η πρόληψη», πρόσθεσε και υπογράμμισε: «Μέσω της πρόληψης, της σωστής ενημέρωσης, μπορούμε να φέρουμε καλά αποτελέσματα».

Ο κ. Σπηλιωτόπουλος επανέλαβε ότι «δεν χρειάζεται καμία ανασφάλεια, κανένας πανικός και το βέβαιο είναι ότι, από την πρώτη στιγμή, όλα κυλούν σύμφωνα με το Εθνικό Σχέδιο Δράσης».

«Από την πρώτη στιγμή, δώσαμε τον αγώνα με ιδιαίτερη προσοχή στο να είναι τα σχολεία μας επαρκώς προετοιμασμένα και το εκπαιδευτικό προσωπικό να είναι πλήρως ενημερωμένο», συμπλήρωσε.

Α. Σπηλιωτόπουλος: Καλά αποτελέσματα μέσω της πρόληψης και της σωστής ενημέρωσης

Α. Σπηλιωτόπουλος: Καλά αποτελέσματα μέσω της πρόληψης και της σωστής ενημέρωσης

Καταλήγοντας, σημείωσε ότι γίνονται μόνο οι ενέργειες εκείνες που «μας συμβουλεύει η επιστημονική κοινότητα, είμαστε σε αγαστή συνεργασία με την επιστημονική κοινότητα και, πράγματι, αυτήν την στιγμή ως χώρα έχουμε τα λιγότερα κρούσματα από οποιαδήποτε άλλη».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή