Τοποθέτηση προστατευτικών στο Καυτανζόγλειο

Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2009 20:12
A- A A+

Ξεκίνησαν οι εργασίες στο Καυτανζόγλειο και ειδικότερα η πρώτη φάση των έργων, που αφορά την τοποθέτηση κιγκλιδωμάτων στα δυο πέταλα του σταδίου.

Το αίτημα του Ηρακλή να μπουν στο Καυτανζόγλειο προστατευτικά κιγκλιδώματα αρχίζει να υλοποιείται. Ήδη ξεκίνησε η τοποθέτηση τους και παράλληλα, θα υπάρξουν και εργασίες που θα αφορούν την αισθητική, καθώς στην παρούσα φάση η εικόνα που υπάρχει δεν είναι και η καλύτερη δυνατή. Η ολοκλήρωση των συγκεκριμένων εργασιών θα ολοκληρωθεί μέχρι την επόμενη Τρίτη, οπότε στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο θα είναι τοποθετημένα ώστε να καλύψουν τις ανάγκες που υπάρχουν.

Με αυτή την κίνηση θα έχουν ολοκληρωθεί κατά το ήμισυ οι εργασίες που θα αφορούν το Καυτανζόγλειο. Στη συνέχεια θα πρέπει να τοποθετηθούν και τα πλεξιγκλάς μπροστά από τη την θύρα 13 αλλά και στην κερκίδα των επισήμων.

Μπήκε ο Ντίκα

Κανονικά έβγαλε σήμερα το πρόγραμμα προπόνησης ο Νικουλάε Ντίκα που τέθηκε στην διάθεση του Όλεγκ Προτάσοφ για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Ο Ρουμάνος επιθετικός ταλαιπωρήθηκε από ένα πρόβλημα τραυματισμού το οποίο όμως ξεπέρασε. Κανονικά στην διάθεση του Ουκρανού τεχνικού θα είναι και ο Τάσος Κατσαμπής.

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις