Ζίκο: Μπορούσαμε την ισοπαλία

Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2009 21:21
A- A A+

Την πίστη του πως ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να αποδράσει με το βαθμό της ισοπαλίας από το «Emirates» εξέφρασε ο Ζίκο κατά την άφιξη της αποστολής των Πειραιωτών στο «Ελ. Βενιζέλος». Πλέον οι «ερυθρόλευκοι» στρέφουν την προσοχή τους στον αγώνα με τον Λεβαδειακό.

Είναι γεγονός πως ο Ολυμπιακός και κυρίως ο Αντώνης Νικοπολίδης άντεξε στην πίεση της ¶ρσεναλ σε μεγάλο βαθμό στο Λονδίνο, όμως μέχρι το 78ο λεπτό. Κάπου εκεί ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι άνοιξε το σκορ για τους «κανονιέρηδες» και έδωσε τέλος στις ελπίδες των «ερυθρόλευκων» για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Στο γεγονός ότι οι Πειραιώτες δέχθηκαν το γκολ στα τελευταία λεπτά στάθηκε ο τεχνικός της ομάδας, Ζίκο, στην άφιξη της αποστολής την Τετάρτη το απόγευμα στην Αθήνα. Ο Βραζιλιάνος τόνισε πως ο αγώνας στο «Emirates» ανήκει στο παρελθόν και έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια.

«Κάναμε μια καλή προσπάθεια. Εκεί που έφτασε το ματς θα μπορούσαμε να πάρουμε την ισοπαλία όμως δεν καταφέραμε να γυρίσουμε με ένα θετικό αποτέλεσμα. Πλέον, αφήνουμε πίσω αυτό το παιχνίδι και συγκεντρωνόμαστε στο επόμενο ματς με τον Λεβαδειακό», ανέφερε ο Ζίκο.

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις