Γ. Καρατζαφέρης: «Σιαμαίοι» Καραμανλής - Παπανδρέου

Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2009 21:48
A- A A+

«Σιαμαίους» χαρακτήρισε τον Κώστα Καραμανλή και τον Γιώργο Παπανδρέου ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, απόψε κατά την κεντρική προεκλογική του ομιλία στο Ηράκλειο, σημειώνοντας πως εδώ και πολλά χρόνια δύο οικογένειες κυβερνούν την Ελλάδα και απλά μεταβιβάζουν την εξουσία.

Όπως ανέφερε, ο ένας ρίχνει τις ευθύνες στον άλλον, ενώ έκανε επίσης λόγο για κοκορομαχίες, ενώ πρόσθεσε ότι «ο κ. Παπανδρέου θα κερδίσει την αυτοδυναμία, χάρη στη βοήθεια του Κ. Καραμανλή».

Γ. Καρατζαφέρης: «Σιαμαίοι» Καραμανλής - Παπανδρέου

Γ. Καρατζαφέρης: «Σιαμαίοι» Καραμανλής - Παπανδρέου

Εξέφρασε δε την πεποίθησή του ότι ο ΛΑΟΣ θα έχει υψηλά ποσοστά την Κυριακή και εκτίμησε ότι αποτελεί ρυθμιστή.

Ο κ. Καρατζαφέρης επέκρινε ακόμη τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ για τη στάση τους στις υποθέσεις των σκανδάλων, όπως τις χαρακτήρισε.

Σε ό,τι αφορά την οικονομική κρίση, επέρριψε ευθύνες στα δύο μεγάλα κόμματα, τονίζοντας ότι φταίνε για το πρόβλημα που υπάρχει, και κατηγόρησε τους δύο αρχηγούς ότι μεταθέτουν τις ευθύνες ο ένας στον άλλο, όμως ο λαός είναι εκείνος που σηκώνει τα βάρη.

Τα «δίδυμα» της πολιτικής ζωής, είπε, έκαναν μια προεκλογική εκστρατεία, κομμένη και ραμμένη στα μέτρα τους.

Φτάσαμε, επεσήμανε, στο τέλος της προεκλογικής περιόδου με αοριστολογίες περί των οικονομικών, αφήνοντας έξω τα εθνικά θέματα. Ποιος μίλησε πραγματικά σε αυτή την προεκλογική περίοδο για το πώς φτάσαμε εδώ οικονομικά και τι θα κάνουμε για να βγούμε από την κρίση;, διερωτήθηκε.

Ισχυρίστηκε επίσης ότι ο κ. Καραμανλής με την αύξηση των φόρων που προτείνει, θα στεγνώσει την αγορά, ενώ τα οικονομικά σχέδια Παπανδρέου, θα μας επιβαρύνουν με τουλάχιστον 10 δισ ευρώ.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή