Β' όμιλος: Θρίλερ στο Μάντσεστερ, σεφτέ η ΤΣΣΚΑ

Πέμπτη, 01 Οκτωβρίου 2009 00:05
A- A A+

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέφυγε τα χειρότερα στο Ολντ Τράφορντ, όπου βρέθηκε πίσω στο σκορ απέναντι στη Βόλφσμπουργκ αλλά τελικά ανέτρεψε το σκορ και επικράτησε με 2-1. Με το ίδιο σκορ η ΤΣΣΚΑ Μόσχας πήραν την πρώτη τους νίκη κόντρα στην Μπεσίκτας.

Η Βόλφσμπουργκ παρά την πίεση που δέχτηκε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έβγαλε με μηδέν παθητικό το πρώτο ημίχρονο και στο 56' βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Χασέμπε έκανε τη σέντρα, ο Ντζέκο νίκησε στον αέρα τον Βίντιτς και έκανε το 1-0 για τος πρωταθλητές Γερμανίας.

Οι "κόκκινοι διάβολοι" απάντησαν άμεσα. Στο 59' ο Ράιαν Γκιγκς εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα των Γερμανών, ισοφαρίζοντας σε 1-1. Στο 68' ο Γκιγκς πέτυχε και δεύτερο γκολ, το οποίο όμως ορθά ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ολοκλήρωσε την ανατροπή δέκα λεπτά αργότερα. Μπερμπάτοφ, Ρούνεϊ και Γκιγκς άλλαξαν την μπάλα, τελικός αποδέκτης ήταν ο Κάρικ που νίκησε τον Μπενάλιο και έκανε το 2-1.

Οι συνθέσεις

Μάντσεστερ Γ.: Κούτσακ, Εβρά, Φέρντιναντ, Όουεν (20' Μπερμπάτοφ), ¶ντερσον, Ρούνεϊ, Γκιγκς, Βίντιτς, Κάρικ, Ο'Σέι, Βαλένσια (82' Φλέτσερ)

Βόλφσμπουργκ: Μπενάλιο, Σάφερ, Ρικάρντο Κόστα, Ζοσουέ, Τζέκο, Μισίμοβιτς, Χασέμπε (73' Ζιανί), Μαντλουνγκ, Ρίτερ, Γκραφίτε (82' Μάρτινς), Γκέντνερ

ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Μπεσίκτας 2-1

Το τσουχτερό κρύο στη Ρωσία φαίνεται πως επηρέασε τους παίκτες της τούρκικης ομάδας, οι οποίοι μπήκαν νωθρά στον αγώνα και το πλήρωσαν. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 7ο λεπτό με ένα εξαιρετικό μακρινό σουτ του 19χρονου Τζαγκόεφ, το οποίο δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Ρουστού.

Οι Μοσχοβίτες πίεσαν για το δεύτερο τέρμα και το πέτυχαν στο 61ο λεπτό, όταν ο Κράσιτς με ατομική ενέργεια και σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Ρουστού.Το μόνο που κατάφεραν οι πρωταθλητές Τουρκίας ήταν να μειώσουν στο τελικό 2-1 με δυνατό σουτ του Νταγκ από το ύψος του πέναλτι στις καθυστερήσεις.

Οι συνθέσεις:

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Ανκινφέεβ, Σεμπρέρας, Βασίλι Μπερεζούτσκι, Ιγκνάσεβιτς, Αλεξέι Μπερεζούτσκι (46' Γκριγκόριεβ), Μαμάεβ, Οντιάι, Κράσιτς, Μαρκ Γκονσάλες (78' Σενίκοβ), Ντζαγκόεβ, Νεσίντ (64' Ράχιμιτς)

Μπεσίκτας: Ρουστού Ρετσμπέρ, Ιμπραΐμ Κας, Σίβοκ, Φεράρι, Ισμαΐλ Κιομπάσι, Φάμπιαν Ερνστ, Εκρέμ Νταγκ, Ροντρίγκο Τέγιο (75' Μπομπό), Μερτ Νομπρέ, Χολόσκο (34' Γιουσούφ Σιμτσέκ), Νιχάτ Καχβετσί (73' Σερντάρ Εζκάν)

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις