Πρόγνωση καιρού

Πέμπτη, 01 Οκτωβρίου 2009 05:01
UPD:05:21
A- A A+

Γενικά αίθριο καιρό προβλέπει για σήμερα Πέμπτη η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Γενικά αίθριος καιρός. Πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωΐ. ¶νεμοι: Ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 9 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Στη Δυτική Μακεδονία η μεγίστη θερμοκρασία θα είναι δύο με τρεις βαθμούς χαμηλότερη.

* Δυτική Ελλάδα: Αρχικά αίθριος καιρός. Από το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και από το βράδυ στα βορειοδυτικά πιθανόν να σημειωθούν τοπικές βροχές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωΐ. ¶νεμοι: Ασθεενίς και από το βράδυ στο Ιόνιο νότιοι 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 12 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Γενικά αίθριος καιρός. Πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά. ¶νεμοι: Ασθενείς και από το βράδυ νότιοι 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 12 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Αίθριος καιρός. ¶νεμοι: Ασθενείς και από το βράδυ νοτιοδυτικοί μέχρι 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 18 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Αίθριος καιρός. ¶νεμοι: Ασθενείς και στα νότια βορειοδυτικοί 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 14 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Γενικά αίθριος καιρός. ¶νεμοι: Ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 14 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Γενικά αίθριος καιρός. ¶νεμοι: Ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 14 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες αρχικά στα βορειοδυτικά και βαθμιαία στα υπόλοιπα δυτικά προβλέπει για αύριο Παρασκευή η ΕΜΥ. Στην υπόλοιπη χώρα αραιές νεφώσεις οι οποίες το μεσημέρι στα ηπειρωτικά θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και το βράδυ πιθανώς καταιγίδες. ¶νεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 και βαθμιαία στα πελάγη 6 και στο Ιόνιο πρόσκαιρα τοπικά 7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΠΗΓΗ: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή