Οικολόγοι-Πράσινοι: Προωθούμε την «πολιτική των πολιτών»

Πέμπτη, 01 Οκτωβρίου 2009 15:09

«Μπορούμε μαζί με τους πολίτες να αλλάξουμε την πολιτική. Γιατί μπορούμε, οι Οικολόγοι Πράσινοι, μαζί με τους πολίτες, να συμβάλουμε στην αλλαγή, τη βελτίωση της καθημερινότητας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής του προεκλογικού αγώνα των Οικολόγων-Πράσινων Ν. Χρυσόγελος.

A- A A+

«Στις 4 Οκτωβρίου δεν ψηφίζουμε μόνο για πρωθυπουργό ή για ποια θα είναι η κυβέρνηση, ψηφίζουμε για πολιτικές», δήλωσε ο επικεφαλής του προεκλογικού αγώνα των Οικολόγων-Πράσινων Ν. Χρυσόγελος και πρόσθεσε ότι το κόμμα του «θα προωθήσει μια άλλη πολιτική, "την πολιτική των πολιτών"».

«Μπορούμε μαζί με τους πολίτες να αλλάξουμε την πολιτική. Γιατί μπορούμε, οι Οικολόγοι Πράσινοι, μαζί με τους πολίτες, να συμβάλουμε στην αλλαγή, τη βελτίωση της καθημερινότητας», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ν. Χρυσόγελος: Yπό όρους συνεργασία με το πρώτο κόμμα

Ν. Χρυσόγελος: Yπό όρους συνεργασία με το πρώτο κόμμα

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ανέπτυξε το πολιτικό πλαίσιο βάσει του οποίου οι Οικολόγοι Πράσινοι λένε «ναι» σε μετεκλογικές συνεργασίες σε περίπτωση που δεν θα υπάρξει αυτοδυναμία στις εκλογές της Κυριακής.

«Οι Οικολόγοι Πράσινοι, είναι μια δύναμη που θέλει να βοηθήσει τον πολιτικό διάλογο […] αν το πρώτο κόμμα δεν έχει αυτοδυναμία, εμείς είμαστε διατεθειμένοι να συζητήσομε στη βάση προγραμματικών συμφωνιών», σημείωσε.

Ο κ. Χρυσόγελος κάλεσε τους πολίτες να ψηφίσουν κατά συνείδηση, στηρίζοντας τους Οικολόγους Πράσινους, ανέπτυξε τις θέσεις του κόμματος και επεσήμανε την ανάγκη "η πολιτική να συνοδεύεται από πράξεις".

Ο ίδιος τόνισε την ανάγκη να υπάρξει μια αξιόπιστη περιβαλλοντική πολιτική, ενώ υποστήριξε ότι με ευθύνη των κομμάτων εξουσίας η χώρα μας έχει σημαντικά περιβαλλοντικά προβλήματα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή