Προτάσοφ: Δεν θα γίνουμε σάκος του μποξ

Πέμπτη, 01 Οκτωβρίου 2009 17:17

Ο Όλεγκ Προτάσοφ μίλησε για το ντέρμπι της Τούμπας στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, χαρακτήρισε δύσκολο το παιχνίδι αλλά υποστήριξε ότι ο Ηρακλής δεν θα κατέβει για να χάσει.

A- A A+

Ο Όλεγκ Προτάσοφ μίλησε για το ντέρμπι της Τούμπας στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, χαρακτήρισε δύσκολο το παιχνίδι αλλά υποστήριξε ότι ο Ηρακλής δεν θα κατέβει για να χάσει.

Ο Όλεργκ Προτάσοφ περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι στην Τούμπα, παραδέχεται ότι ο Ηρακλής δεν πάει ως το φαβορί, αλλά συνάμα δηλώνει οτι δεν θα γίνει και σάκος του μποξ: «Ξέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ θα φτιάξει την ατμόσφαιρα, θέλει να κερδίσει τον Ηρακλή, για να ξεπεράσει τα προβλήματά του. Δε θα πάμε εκεί σαν σάκος του μποξ. Ξέρουμε πολύ καλά τον ΠΑΟΚ. Ξέρουμε ότι τώρα γίνεται μια… φασαρία γύρω από την ομάδα, επειδή δεν έρχονται τα αποτελέσματα. Ξέρουμε ότι έχουν προβλήματα. Εμείς θα κοιτάξουμε τον εαυτό μας, να εμφανίσουμε ένα καλό πρόσωπο και πρέπει να κάνουμε μεγάλη προσπάθεια για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ξέρουμε ότι δεν είναι εύκολο, αλλά έχει ενδιαφέρον αυτό το παιχνίδι. Οφείλουμε να φτιαχτούμε ψυχολογικά, να έχουμε πάθος, να καταλάβουμε ότι μας περιμένει δύσκολο έργο. Στην Καβάλα νομίζαμε ότι θα πάρουμε εύκολα ή δύσκολα αποτέλεσμα. Με τον ΠΑΟΚ δύσκολα να γίνει κάτι τέτοιο. Κακά τα ψέματα δεν πάμε σαν φαβορί σε αυτό το ματς».

Για την ατμόσφαιρα που περιμένει να συναντήσει στην Τούμπα, ανέφερε: «Ξέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ θα φτιάξει την ατμόσφαιρα. Θέλει να κερδίσει τον Ηρακλή για να ξεπεράσει τα προβλήματά του. Δε θα πάμε εκεί σαν σάκος του μποξ. Το έργο μας θα είναι πολύ δύσκολο, θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα, που θα παίξει με πάθος και με κόσμο. Θα μας πιέσουν. Εμείς θα πρέπει να βρούμε τρόπους να σταθούμε στο γήπεδο με σωστές κινήσεις.

Το άγχος θα το έχουν περισσότεροι οι παίκτες του ΠΑΟΚ. Έχουμε ακόμα ώρες και μέρες για να υπολογίσουμε πώς θα κατέβουμε και ποιο πλάνο θα ακολουθήσουμε. Στο τέλος θα φτιάξουμε τα σχέδιά μας. Θα δούμε ποιους θα χρειαστούμε και τι εντολές θα δώσουμε στα παιδιά. Πρώτα απ’ όλα πρέπει να είμαστε λογικοί, αλλά σε καμία περίπτωση δε θα παίξουμε κλειστά. Σε τέτοια ματς δεν έχεις να χάσεις, αλλά μόνο να κερδίσεις».

Μαγνητική ο Μιλάνο

Εκτός της σημερινής προπόνησης έμεινε ο Μάουρο Μιλάνο, καθώς αισθάνεται ενοχλήσεις στο δεξιό γόνατο, απόρροια μιας κάκωσης, που υπέστη. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία και αύριο αναμένεται να υπάρξει η εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου του Ηρακλή για την περίπτωσή του.

Κατά τα άλλα, ο Ηλιάδης ανέβασε ένταση προπόνησης στο ατομικό πρόγραμμά του, πέρασε από δοκιμασία ετοιμότητας και αποδείχθηκε ότι είναι έτοιμος, ώστε από αύριο να περάσει σε κανονικούς ρυθμούς με την ομάδα.

Παράλληλα, ο Μπόσνιακ εξασφάλισε άδεια για την Κροατία από σήμερα μέχρι την Κυριακή, για προσωπικό ζήτημά του, ενώ η κατάσταση του τραυματισμού του βελτιώνεται και ίσως με την επιστροφή του αρχίσει ελαφρύ ατομικό πρόγραμμα.

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις