Αλ. Τσίπρας: Στην εκλογική μάχη με αίσθηση υπεροπλίας

Πέμπτη, 01 Οκτωβρίου 2009 17:59
UPD:20:34
ΑΠΕ-ΜΠΕ

A- A A+

«Καταφέραμε να βάλουμε στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης το θέμα της ανασφάλιστης εργασίας, το θέμα των ελαστικών εργασιακών σχέσεων, το θέμα των προγραμμάτων stage» τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας μιλώντας σήμερα σε εργαζόμενους στο Δήμο Νέας Ιωνίας.

Σημείωσε ακόμη ότι «χιλιάδες νέοι άνθρωποι είναι όμηροι πελατειακών σχέσεων των εκάστοτε κομμάτων, που βρίσκονται στη διακυβέρνηση και τους δίνουν ψεύτικες υποσχέσεις διορισμού για μια θέση ανασφάλιστης εργασίας για 480 € στο δημόσιο ή στον ιδιωτικό τομέα».

Α. Τσίπρας: H πολιτική του κ. Καραμανλή θα τον οδηγήσει σε συντριπτική ήττα

Α. Τσίπρας: H πολιτική του κ. Καραμανλή θα τον οδηγήσει σε συντριπτική ήττα

Υπογράμμισε δε ότι η πρώτη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ πριν ανοίξουν οι κάλπες είναι ότι κατάφερε να επιβάλλει στην προεκλογική συζήτηση τα προγραμματικά και κρίσιμα αυτά κοινωνικά ζητήματα.

Αναφερόμενος στον πρωθυπουργό, παρατήρησε ότι έχει διαψεύσει πλήρως όποια προσδοκία και ελπίδα είχε δημιουργήσει στον ελληνικό λαό και υπάρχει μια μεγάλη αγωνία να αλλάξει συζήτηση, αλλά δεν τα καταφέρνει.

Υποστήριξε ακόμη ότι «έχουμε έναν πρωθυπουργό και μια κυβέρνηση - είναι πρωτοφανές αυτό στα χρονικά, όχι μόνο στα εγχώρια, αλλά και σε διεθνές επίπεδο- που κατέρχεται στις εκλογές, χωρίς να τον ενδιαφέρουν οι εκλογές αλλά η επόμενη μέρα. Ποιος θα υπερισχύσει εντός του κόμματος».

Σε ό,τι αφορά το ΠΑΣΟΚ, ο κ. Τσίπρας επεσήμανε ότι έρχεται να κυβερνήσει αύριο, ζητώντας λευκή επιταγή από τους πολίτες.

Καταλήγοντας σημείωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε πλήρεις προγραμματικές θέσεις για σειρά μεγάλων προβλημάτων. «Με αυτή την αίσθηση υπεροπλίας κατεβαίνουμε σ' αυτή την εκλογική μάχη. Μια μάχη που μπορεί να είναι δύσκολη, αλλά είναι μια μάχη όμορφη και διαυγής από την πλευρά μας. Μια μάχη για την οποία είμαστε υπερήφανοι που την δίνουμε όλοι και όλες μαζί και γι' αυτή την μάχη ζητούμε και την δική σας ψήφο», τόνισε.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή