Μάκης Βορίδης: Συνέπεια της αλαζονείας της ΝΔ οι προσχωρήσεις στο ΛΑΟΣ

Παρασκευή, 02 Οκτωβρίου 2009 12:57
NAFTEMPORIKI.GR

A- A A+

«Οι προσχωρήσεις στο ΛΑΟΣ είναι συνέπεια των κυβερνητικών αδυναμιών της ΝΔ», σημείωσε ο Μάκης Βορίδης, υποψήφιος βουλευτής Αττικής του ΛΑΟΣ, σε συνέντευξή του στο naftemporiki.gr και εκτίμησε ότι αυτές θα αυξάνονται όσο «η ΝΔ επιμένει να έχει αλαζονικά χαρακτηριστικά και αρνείται να ανοίξει πόρτα διαλόγου με το ΛΑΟΣ».

Χαρακτήρισε επίσης άκρως αντιδημοκρατική τη δήλωση του Πρωθυπουργού «κάθε ψήφος στο ΛΑΟΣ είναι ψήφος στο ΠΑΣΟΚ» και διερωτήθηκε: «Το ΠΑΣΟΚ ποιος το φέρνει; Δεν το φέρνει ο πρωθυπουργός που αποφασίζει πρόωρες εκλογές τη στιγμή που υπάρχει δημοσκοπικό προβάδισμα έξι μονάδων για το ΠΑΣΟΚ;»

Μιλώντας για τις προσδοκίες του κόμματος στις εκλογές της Κυριακής, ο κ. Βορίδης σημείωσε: «Θέλουμε να πάμε καλύτερα από τις προηγούμενες εθνικές εκλογές, προσδοκούμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα και οι μετρήσεις δείχνουν ότι υπάρχει μετακίνηση ψηφοφόρων στο ΛΑΟΣ».

«Πλέον ο ΛΑΟΣ αποκτά συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, αποκτά σε μεγάλο βαθμό προγραμματικό ρόλο», πρόσθεσε και χαρακτήρισε εξαιρετικά αμφίρροπη την επίτευξη αυτοδυναμίας.

Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο μετεκλογικών συνεργασιών, ο κ. Βορίδης τόνισε: «Είναι συνταγματική μας υποχρέωση να εξαντλήσουμε κάθε δυνατότητα προγραμματικών συγκλίσεων, πρέπει να μπούμε σε μία διεργασία συνεννοήσεως των κομμάτων για τη συγκρότηση κυβερνητικών συνθετικών προγραμμάτων».

Συνέντευξη στον Κώστα Τσαμπάο

Προτεινόμενα για εσάς