Κάλεσε Μάντζιο ο Ρεχάγκελ

Παρασκευή, 02 Οκτωβρίου 2009 13:09
UPD:13:14
A- A A+

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Ελλάδας, Ότο Ρεχάγκελ, έκανε την έκπληξη και κάλεσε στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, για τα παιχνίδια με Λετονία και Λουξεμβούργο, των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2010, το Βαγγέλη Μάντζιο, ο οποίος είναι εκτός πλάνων στον Παναθηναϊκό.

Πέρα από το Μάντζιο, που θα καλύψει το κενό του τραυματία Χαριστέα, κλήθηκαν και οι Μάκος, Φωτάκης, Τζιόλης, με τον τελευταίο να βρίσκεται στην ίδια μοίρα με τον Έλληνα επιθετικό, δηλαδή εκτός πλάνων του Χενκ τεν Κάτε και μακριά από αγωνιστική δράση, εδώ και πολλούς μήνες!

Στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, επιστρέφουν οι Τοροσίδης και Σεϊταρίδης, οι οποίοι δεν είχαν αγωνιστεί στα παιχνίδια με Πολωνία, Ελβετία και Μολδαβία. Κατά τα λοιπά, οι υπόλοιποι της αποστολής είναι οι γνωστοί άσοι, που παίρνουν εδώ και καιρό, τις προσκλήσεις τους από το Γερμανό εκλέκτορα…

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ο κ. Οτο Ρεχάγκελ ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που επελέγησαν για τους αγώνες της Εθνικής Ανδρών με τη Λετονία (10/10/2009) και το Λουξεμβούργο (14/10/2009) στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ 2010.

Οι παίκτες που θα συμμετάσχουν στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος είναι οι εξής:

Χαλκιάς, Σηφάκης, Τζόρβας, Παπαδόπουλος Α., Κυργιάκος, Παπασταθόπουλος, Μόρας, Τοροσίδης, Σπυρόπουλος, Βύντρα, Σεϊταρίδης, Νίνης, Τζιόλης, Πλιάτσικας, Μάκος, Φωτάκης, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Πατσατζόγλου, Σαλπιγγίδης, Γκέκας, Αμανατίδης, Σαμαράς, Μάντζιος.

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις