Πέφτει η αυλαία της προεκλογικής περιόδου

Παρασκευή, 02 Οκτωβρίου 2009 14:53
UPD:19:30
ΑΠΕ-ΜΠΕ

A- A A+

Ολοκληρώνεται το βράδυ η προεκλογική περίοδος με τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ να δίνουν την ύστατη μάχη για τους αναποφάσιστους.

«Όλοι εμείς στη ΝΔ είμαστε υπερήφανοι γιατί στον προεκλογικό αγώνα μιλήσαμε τίμια και ειλικρινά στον ελληνικό λαό. Το ΠΑΣΟΚ δεν είπε την αλήθεια στους πολίτες», δήλωσε ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ Γιώργος Σουφλιάς http://www.naftemporiki.gr/news/static/09/10/02/1723046.htm .

Γ. Σουφλιάς: Oι δυσκολίες αντιμετωπίζονται με δύσκολες αποφάσεις

Γ. Σουφλιάς: Oι δυσκολίες αντιμετωπίζονται με δύσκολες αποφάσεις

«Η ΝΔ πιστεύει στη νίκη της»

Η ΝΔ πιστεύει στη νίκη της, δίνεται συντεταγμένη μάχη από όλα τα στελέχη, τόνισε ο εκπρόσωπος του κυβέρνωντος κόμματος κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Απαντώντας σε ερώτηση σχετική με το ενδεχόμενο αυτοδυναμίας του ΠΑΣΟΚ κάλεσε τους δημοσιογράφους να μην προκαταλαμβάνουν το αποτέλεσμα της Κυριακής.

Γ. Κουμουτσάκος: Οφείλουμε να τακτοποιήσουμε τα του οίκου μας τώρα

Γ. Κουμουτσάκος: Οφείλουμε να τακτοποιήσουμε τα του οίκου μας τώρα

Κληθείς να κάνει σχόλιο για το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ που αναρτήθηκε χθες στο διαδίκτυο, ο κ. Κουμουτσάκος σημείωσε: «Η εμφάνιση του προγράμματος ένα 24ωρο πριν τις εκλογές αποδεικνύει και επιβεβαιώνει την εκλογική καμπάνια χαμηλής πτήσης και μικρού ρίσκου του ΠΑΣΟΚ. Μάταια αναζητεί κανείς προηγούμενες δεσμεύσεις σε ένα κείμενο που κατατέθηκε για να μη διαβαστεί».

Παράλληλα διατύπωσε νέες έντονες επικρίσεις κατά του ΠΑΣΟΚ για τη στάση του στα θέματα της οικονομίας, χαρακτηρίζοντας τα δύο επόμενα χρόνια ως την τελευταία ευκαιρία για την ελληνική οικονομία http://www.naftemporiki.gr/news/static/09/10/02/1723065.htm .

ΠΑΣΟΚ: Η ΝΔ διεξήγαγε μια διχαστική προεκλογική εκστρατεία

«Σε αυτήν την προεκλογική περίοδο», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, «το ΠΑΣΟΚ έκανε πολύ συγκεκριμένες επιλογές όσον αφορά την προεκλογική μας εκστρατεία».

Γ. Παπακωνσταντίνου: Τον λόγο έχουν οι πολίτες την Κυριακή

Γ. Παπακωνσταντίνου: Τον λόγο έχουν οι πολίτες την Κυριακή

«Στον αντίποδα», συνέχισε ο κ. Παπακωνσταντίνου, «η Νέα Δημοκρατία διεξήγαγε δυστυχώς μια αμυντική, διχαστική, πολωτική, κινδυνολογική εκστρατεία. Μια εκστρατεία, που επικεντρώθηκε σε αρνητικά μηνύματα. Είναι νομίζω πρωτοφανές για μια κυβέρνηση, να προσέρχεται στις εκλογές όχι υπερασπιζόμενη το έργο της, όχι παρουσιάζοντας ένα όραμα για τη χώρα, αλλά επιτιθέμενη στην αντιπολίτευση».

Ομιλία Κ. Καραμανλή στο Πεδίον του ¶ρεως

Ο Πρωθυπουργός θα μιλήσει στις 5:30 μ.μ. στην Κέρκυρα και στις 7:30 μ.μ. στο Πεδίον του ¶ρεως. Ο κ. Καραμανλής εξέφρασε από τη Σύρο την αισιοδοξία του για το αποτέλεσμα των εκλογών και κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ ότι «δεν έχει σχέδιο και κρύβει προθέσεις». «Απαιτούνται άμεσες παρεμβάσεις και δύσκολες αποφάσεις», τόνισε, ενώ σε διάλογο που είχε με πολίτες ανέφερε πως «οι εκλογές της Κυριακής είναι κρίσιμες για τον τόπο».

Στην Πάτρα θα μιλήσει ο Γ. Παπανδρέου

ΠΑΣΟΚ
Ομιλία Γιώργου Α. Παπανδρέου στην Αθήνα

Ομιλία Γιώργου Α. Παπανδρέου στην Αθήνα

Σε συγκέντρωση στην Πάτρα θα μιλήσει το βράδυ ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. «Την Κυριακή κλείνουμε την πόρτα στο παρελθόν και ανοίγουμε την πόρτα στο μέλλον», τόνισε ο κ. Παπανδρέου, στην ομιλία του στο Πεδίον του ¶ρεως. Η χώρα, υπογράμμισε, χρειάζεται μια ηγεσία αξιών. που θα έχει τα χέρια της λυμένα από εξαρτήσεις, που δεν θα λησμονεί ποτέ ότι η εξουσία δίνεται από το λαό. «Δεν σας ζητώ ανοχή, σας ζητώ συμμετοχή», είπε και κάλεσε σε εθνική συστράτευση.

Σε συνέντευξή του στη «Ναυτεμπορική» http://www.naftemporiki.gr/news/static/09/10/02/1722835.htm ο κ. Παπανδρέου τόνισε την απόφασή του για «άμεσα και χειροπιαστά αποτελέσματα» από τις πρώτες ημέρες της διακυβέρνησής του, καθώς η χώρα βιώνει πρωτόγνωρη κρίση.

Αλ. Παπαρήγα: Το ΠΑΣΟΚ δεν θα είναι καλύτερο ως κυβέρνηση

Μιλώντας σε εργαζόμενους της Τράπεζας Πειραιώς στην Αθήνα, η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, προειδοποίησε ότι με το πρόγραμμα ανάκαμψης από την κρίση που θα εφαρμόσει η νέα κυβέρνηση κατ' εντολή και των Βρυξελλών, θα χαθούν όλες οι κατακτήσεις των εργαζομένων στην Ελλάδα.

Α. Παπαρήγα: Την κρίση δεν πρέπει να την πληρώσουν οι εργαζόμενοι

Α. Παπαρήγα: Την κρίση δεν πρέπει να την πληρώσουν οι εργαζόμενοι

Κάλεσε τους εργαζόμενους «να μην δώσουν άλλη πίστωση στη ΝΔ, ούτε να τρέφουν ελπίδες από το ΠΑΣΟΚ», επισημαίνοντας ότι το νέο στοιχείο σε αυτές τις εκλογές σε σύγκριση με τις προηγούμενες είναι «ότι δεν υπάρχει πλέον ελπίδα ότι το ΠΑΣΟΚ ως κυβέρνηση θα είναι καλύτερο».

Επίσκεψη Αλ. Τσίπρα στον ΟΛΠ

«Οριστική ματαίωση της εκποίησης του δημόσιου πλούτου» ζήτησε ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας από τον Πειραιά. «Η σύμβαση εκποίησης του λιμανιού πρέπει να ακυρωθεί» τόνισε ο κ. Τσίπρας, ο οποίος επικεφαλής αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ, επισκέφθηκε τον ΟΛΠ και συναντήθηκε με τους απεργούς εργαζόμενους στον Οργανισμό, που περιφρουρούν τις εγκαταστάσεις του ΟΛΠ για αποτροπή της παράνομης εισόδου και εγκατάστασης της COSCO στο λιμάνι του Πειραιά.

Α. Τσίπρας: O κ. Παπανδρέου να δεσμευτεί τι θα γίνει με το λιμάνι του Πειραιά

Α. Τσίπρας: O κ. Παπανδρέου να δεσμευτεί τι θα γίνει με το λιμάνι του Πειραιά

ΛΑΟΣ: Το εκλογικό σώμα δεν πρέπει να δώσει αλαζονική πλειοψηφία στο ΠΑΣΟΚ

«Από τη στιγμή που η ΝΔ, σπαραζώμενη, αποχωρεί από την εξουσία, το εκλογικό σώμα δεν πρέπει να δώσει αλαζονική πλειοψηφία στο ΠΑΣΟΚ», τόνισε η Κατερίνα Κοκκίνου, μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου του ΛΑΟΣ, κληθείσα να εκτιμήσει το αποτέλεσμα των εκλογών της 4ης Οκτωβρίου.

Σημείωσε δε πως ο ΛΑΟΣ δεσμεύεται, ανεξαρτήτως αριθμού Βουλευτών, ν’ ασκήσει καθήκοντα Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. «Ο λαός μπορεί να μας εμπιστευθεί αυτό το ρόλο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή