ΠΑΣΟΚ: Διχαστική η προεκλογική εκστρατεία της ΝΔ

Παρασκευή, 02 Οκτωβρίου 2009 15:20
UPD:15:28
A- A A+

Εφ’ όλης της ύλης απολογισμό της στάσης που τήρησε το ΠΑΣΟΚ κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Γιώργος Παπακωνσταντίνου, τονίζοντας πως το ΠΑΣΟΚ «προσήλθε στην προεκλογική εκστρατεία με σαφείς θέσεις».

Σχολιάζοντας τον προεκλογικό αγώνα της ΝΔ, έκανε λόγο για μια «αμυντική και διχαστική εκστρατεία, με το πρωτοφανές στοιχείο της επίθεσης στην αντιπολίτευση, κάτι που υπονόμευε την θέση της ΝΔ εξαρχής».

Γ. Παπακωνσταντίνου: Τον λόγο έχουν οι πολίτες την Κυριακή

Γ. Παπακωνσταντίνου: Τον λόγο έχουν οι πολίτες την Κυριακή

Συμπλήρωσε ότι «η ΝΔ δεν είχε κανένα σχέδιο και κανένα όραμα και δεν εξηγούσε γιατί οι πολίτες πρέπει να την ψηφίσουν για 3η φορά». Σχετικά με τα σποτ της ΝΔ είπε ότι ήταν ελάχιστα εκείνα που είχαν θετικό μήνυμα.

«Τα τηλεοπτικά σποτ μας επικεντρώθηκαν στις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ και όλη η καμπάνια μας έτυχε πολύ καλής αποδοχής από τους πολίτες, πρόσθεσε και τόνισε ότι ετέθησαν τα ερωτήματα «που θέλουμε να πάμε τη χώρα, με ποιους, γιατί και πως».

Σημείωσε ότι το ΠΑΣΟΚ προβάλλοντας το σύνθημα «Καθαρά λεφτά - Καθαρό περιβάλλον - Καθαρές κουβέντες» προχώρησε σε μια προεκλογική εκστρατεία με πόρους μόνο από την κρατική χρηματοδότηση και τις εισφορές των μελών του, με την έκδοση ενός μόνο φυλλαδίου για κάθε υποψήφιο και με την κατάργηση των γιγαντοαφισών.

Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ είπε επίσης ότι κατά την προεκλογική περίοδο υιοθετήθηκαν οι προτάσεις του Κινήματος για την διεξαγωγή δύο τηλεμαχιών και πρόσθεσε ότι ο Γιώργος Παπανδρέου παρουσίασε ένα πολύ φιλόδοξο όραμα για την Ελλάδα και ένα αναλυτικό σχέδιο.

Με αφορμή την πλήρη απουσία έστω κι ενός «πλάνου» του κ. Κ. Σημίτη από το τηλεοπτικό σποτ του ΠΑΣΟΚ, που αφορά την πολιτική διαδρομή του κ. Παπανδρέου και ερωτηθείς αν ο πρώην πρωθυπουργός «έχει τελειώσει για το ΠΑΣΟΚ» και αν «θα μπορούσε να είναι σύμβουλος του κ. Παπανδρέου σε μια κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ», ο κ. Παπακωνσταντίνου είπε ότι «η προσφορά του πρώην πρωθυπουργού δεν έχει ολοκληρωθεί».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή