Στο ΣΕΦ με Αλμπα το Μαρούσι

Σάββατο, 03 Οκτωβρίου 2009 18:39
A- A A+

Το πρώτο βήμα για την πρόκρισή του στους ομίλους της Ευρωλίγκα θέλει να κάνει το Μαρούσι στην αναμέτρηση με την ¶λμπα Βερολίνου την προσεχή Τρίτη (9μ.μ.). Μόνο που η ομάδα των βορείων προαστίων θα υποχρεωθεί να δώσει τον εντός έδρας αγώνα της στο ΣΕΦ και όχι στο ΟΑΚΑ λόγω της συναυλίας της Μπιγιονσέ στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων. «Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα» το μήνυμα του Στέφαν Αριγκμπάμπου ενόψει των αναμετρήσεων με τα «άλμπατρος».

Σήμερα το πρωί η ΚΑΕ Μαρούσι ενημερώθηκε από την διοίκηση του ΟΑΚΑ ότι το κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων δεσμεύεται και θα φιλοξενήσει μουσική εκδήλωση, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα είναι διαθέσιμο για το παιχνίδι με την ¶λμπα. Η διοίκηση του ΣΕΦ και ο Ολυμπιακός συναίνεσαν ώστε το φαληρικό στάδιο να παραχωρηθεί στο Μαρούσι για το παιχνίδι του προκριματικού γύρου με τους Βερολινέζους.

Με σχετική ανακοίνωση μάλιστα η ΚΑΕ Μαρούσι αναφέρει: «Ευχαριστούμε και τη διοίκηση του ''Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας'' και του Ολυμπιακού για την κατανόηση που έδειξαν και για τον τρόπο που ανταποκρίθηκαν στο αίτημά μας».

Εν τω μεταξύ, ο Στέφαν Αριγκμπάμπου αναφέρθηκε στην επιβλητική εμφάνιση που συνδυάστηκε με πρόκριση επί του ¶ρη: «Το μόνο σίγουρο είναι ότι είμαστε μια καλή ομάδα και κυρίως μια ομάδα με όλη τη σημασία της λέξεως. Σιγουρεύτηκα και συγκινήθηκα ταυτόχρονα όταν έμαθα ότι ο αρχηγός μας, ο Καϊμακόγλου έκανε ειδική αναφορά στο όνομά μου, όχι γιατί περίμενα αναγνώριση, άλλωστε έκανα αυτό που μου ζήτησε ο κόουτς, αλλά γιατί συνειδητοποίησα ότι αυτή η οικογενειακή ατμόσφαιρα και ο αλτρουισμός βγαίνει και στο παιχνίδι μας. Με τον ίδιο τρόπο, ενωμένοι, οφείλουμε να μοιραζόμαστε και τις χαρές και τις δύσκολες στιγμές που σίγουρα θα προκύψουν, γιατί η χρονιά ακόμη είναι στο ξεκίνημά της .

Από εκεί και πέρα ξέρω την ¶λμπα , αλλά νιώθω ότι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα, ειδικά αν συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι . Επίσης να ξέρετε ότι δεν πετάμε σαν σύννεφα. Θα ήταν ανόητο να θεωρήσουμε ότι πετύχαμε κάτι σπουδαίο. Αν υπερεκτιμήσουμε αυτή την πρόκριση είναι σίγουρο ότι θα τιμωρηθούμε. Μια σεζόν είναι μαραθώνιος και πρέπει να είμαστε οπλισμένοι με δύναμη και αντοχή για να τα αντιμετωπίσουμε».

www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις