Aνετη επικράτηση του Ολυμπιακού επί του Λεβαδειακού

Κυριακή, 04 Οκτωβρίου 2009 08:00
UPD:10:37
ΑΠΕ-ΜΠΕ

A- A A+

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, ο Ολυμπιακός κατάφερε να επικρατήσει άνετα του Λεβαδειακού, με σκορ 3-0, έχοντας ως σκόρερ του, τους Όσκαρ, Ντουντού με πέναλτι και Ντιόγο.

Μεστή εμφάνιση από τους Πειραιώτες, που δεν εντυπωσίασαν, αλλά πήραν ότι ακριβώς ζητούσαν και απολαμβάνουν πλέον την κορυφή. Κακοί οι γηπεδούχοι, δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν το ρυθμό του πρωταθλητή.

Ο αγώνας δε διεκδικεί δάφνες ποιότητας, αλλά η ουσία για τον πρωταθλητή Ολυμπιακό, είναι οι τρεις βαθμοί της νίκης, που ήρθαν εύκολα και ξεκούραστα. Στο πρώτο μέρος, οι Πειραιώτες του Ζίκο, κατάφεραν να σημειώσουν νωρίς γκολ, όταν ο Μήτρογλου έδωσε στο Στολτίδη και εκείνος μοίρασε όμορφα στον Όσκαρ που ερχόταν, ο οποίος με τεχνικό πλασέ, έκανε το 1-0.

Στη συνέχεια, οι "ερυθρόλευκοι" έψαξαν ακόμα ένα τέρμα, για να τελειώσουν και… τυπικά το ματς και μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν την κακή έξοδο του Μπλάζιτς, που έκανε πέναλτι στο Μήτρογλου. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ντουντού και δε λάθεψε ο Βραζιλιάνος. Έστειλε την μπάλα στα δεξιά του νεαρού τερματοφύλακα και οι πανηγυρισμοί για τους φιλοξενούμενους, ήταν γεγονός.

Το 3-0 του πρώτου μέρους, έκανε ο Ντιόγο, με πολύ όμορφο γυριστό σουτ, μετά από άψογο κατέβασμα της μπάλας. Ο νεαρός φορ έδειξε ότι ακόμα δεν έχει τα πατήματα που θα ήθελε, αλλά με αυτό το γκολ, αποκτά κατάλληλη ψυχολογία, για ακόμα καλύτερες μέρες…

Στο δεύτερο μέρος, οι ρυθμοί έπεσαν, ο Ολυμπιακός κράτησε δυνάμεις και όλα κύλησαν ήρεμα, με το Λεβαδειακό να προσπαθεί για κάτι καλό επιθετικά, χωρίς ωστόσο να μπορέσει να σκοράρει. Σε γενικές γραμμές, οι Πειραιώτες πήραν ένα εύκολο "τρίποντο", χωρίς να φορτσάρουν ιδιαίτερα και κοιτούν πλέον την επόμενη μέρα, που χαρακτηρίζεται από τη λέξη "ξεκούραση"...

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις