Ομαλά η εκλογική διαδικασία στη Θεσσαλονίκη

Κυριακή, 04 Οκτωβρίου 2009 13:19
A- A A+

Χωρίς προβλήματα εξελίσσεται η εκλογική διαδικασία στο νομό Θεσσαλονίκης, όπου για την ανάδειξη των συνολικά 23 βουλευτών, που εκλέγονται στην ΑΆ και τη ΒΆ περιφέρεια, καλούνται να ψηφίσουν 771.602 εκλογείς.

Στους εκλογικούς καταλόγους των 14 δήμων της ΑΆ Θεσσαλονίκης είναι εγγεγραμμένοι 502.911 εκλογείς, ενώ σε αυτούς των 31 δήμων της ΒΆ Θεσσαλονίκης 268.691.

Οι εκλογείς του νομού Θεσσαλονίκης θα ψηφίσουν σε συνολικά 1.370 εκλογικά τμήματα.Για πληροφορίες σχετικά με το ακριβές τμήμα, στο οποίο πρέπει να προσέλθουν για την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος, μπορούν να τηλεφωνούν στο "1536" της νομαρχίας Θεσσαλονίκης.

Οι συνολικά 13.027 πολίτες, που έχουν εγγραφεί στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους ετεροδημοτών, στον νομό Θεσσαλονίκης, θα ψηφίσουν στα 42 εκλογικά τμήματα, τα οποία θα λειτουργήσουν στο κτήριο του «Ευκλείδη».

Στο μεταξύ, στο δημοτικό διαμέρισμα Εξοχής του δήμου Χορτιάτη, οι γονείς μαθητών του δημοτικού σχολείου διένειμαν έξω από το χώρο του σχολείου, που είναι εκλογικό κέντρο, ενημερωτικά φυλλάδια με τα αιτήματά τους για τη δημιουργία «κατάλληλων υποδομών σχολικής στέγης».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή