Πρόγνωση καιρού

Δευτέρα, 05 Οκτωβρίου 2009 04:49
UPD:05:06
A- A A+

Γενικά βελτιωμένο καιρό προβλέπει για σήμερα Δευτέρα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών το πρωΐ στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. ¶νεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 12 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στη Δυτική Μακεδονία η μεγίστη θα είναι δύο με τρεις βαθμούς χαμηλότερη.

* Δυτική Ελλάδα: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ορεινά. ¶νεμοι: Ασθενείς και στο Ιόνιο βορειοδυτικοί 4 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 14 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στην Ανατολική Θεσσαλία, την Εύβοια και την Ανατολική Στερεά. ¶νεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 13 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες βροχές κυρίως στην Κρήτη. ¶νεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 και Μποφόρ και βαθμιαία βόρειοι βορειοδυτικοί. Θερμοκρασία: Από 19 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών. ¶νεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 Μποφόρ, που θα ενισχυθούν από το απόγευμα. Θερμοκρασία: Από 19 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής στα ανατολικά και βόρεια. ¶νεμοι: Βόρειοι 3 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. ¶νεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 15 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά ηπειρωτικά και την Κρήτη προβλέπει για αύριο Τρίτη η ΕΜΥ. ¶νεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 Μποφόρ και στο Αιγαίο 6 Μποφόρ. Μικρή άνοδο θα σημειώσει η θερμοκρασία.

ΠΗΓΗ: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή