Βοσνία- Ερζεγοβίνη: Ενας νεκρός σε επεισόδια πριν από ποδοσφαιρικό αγώνα

Δευτέρα, 05 Οκτωβρίου 2009 10:33
UPD:10:56
A- A A+

Λίγες ημέρες μετά το θάνατο του Γάλλου φιλάθλου της Τουλούζ στη Σερβία, έπειτα από ξυλοδαρμό του από οπαδούς της Παρτιζάν, ένα νέο επεισόδιο βίας, αυτή τη φορά στη Βοσνία- Ερζεγοβίνη, είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο ενός οπαδού.

Συγκεκριμένα, ένα άτομο έχασε τη ζωή του και άλλα δέκα τραυματίστηκαν χθες, στην περιοχή Σιρόκι Μπρίγεκ, στη διάρκεια επεισοδίων μεταξύ οπαδών αντίπαλων ομάδων.

Τα επεισόδια ξέσπασαν λίγο πριν από την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ της τοπικής ομάδας και της ομάδας του Σαράγεβο. Το θύμα, οπαδός της φιλοξενούμενης ομάδας, δέχθηκε θανατηφόρο χτύπημα μ' ένα μεγάλο κομμάτι πέτρας, στο κεφάλι.

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν σε ραδιοφωνικό σταθμό ότι είδαν να καίγεται ένα περιπολικό και άκουσαν πυροβολισμούς, ενώ την ίδια ώρα οι δρόμοι όπου εξελίσσονταν τα επεισόδια ήταν γεμάτοι γυαλιά και άλλα αντικείμενα.

Σύμφωνα με τα βοσνιακά μέσα ενημέρωσης, τα επεισόδια εκτυλίχθηκαν έξω από το γήπεδο, όταν οπαδοί της φιλοξενούμενης ομάδας, κατέστρεψαν αρκετά παρκαρισμένα αυτοκίνητα και προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές σε παρακείμενο κτίριο, όπου φιλοξενούνται αθλητικές δραστηριότητες.

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις