ΠΑΟΚ-Ηρακλής 1-0

Δευτέρα, 05 Οκτωβρίου 2009 20:58
A- A A+

Ο Βλάνταν Ίβιτς λύτρωσε τον Δικέφαλο στο ντέρμπι της Τούμπας με τον Ηρακλή δύο λεπτά πριν την εκπνοή. Πολλές οι χαμένες ευκαιρίες του ΠΑΟΚ, καλή παρουσία του Γηραιού, ενώ αρνητικός πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Παμπορίδης.

Σε ένα πρώτο μέρος γεμάτο νεύρα και σκληρά μαρκαρίσματα, οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο τέρμα.

Τραγικός πρωταγωνιστής ο διαιτητής της αναμέτρησης, κ. Παμπορίδης, ο οποίος άφησε πολλά σκληρά μαρκαρίσματα από πλευράς ΠΑΟΚ ενώ σε αρκετές φάσεις έκανε αρκετά λάθη.

Στο δεύτερο λεπτό ο Επστάιν κατέβασε με το χέρι την μπάλα, ο ρέφερι του ματς άφησε το παιχνίδι να εξελιχθεί, ο Αραμπατζής έσερνε τον Γερμανό μέσο αλλά δεν σφυρίχτηκε καμία από τις δύο παραβάσεις που έγιναν.

Ένα σουτ από τον Κατσαμπή και κάπου εκεί τελειώνουν οι φάσεις του Ηρακλή. Την σκυτάλη πήρε η ομάδα του Σάντος αλλά χωρίς ουσία. Μια κεφαλιά από τον Βιεϊρίνια και ένα σουτ από τον Παπάζογλου ήταν όλες και όλες οι ευκαιρίες του Δικεφάλου στο πρώτο ημίχρονο και αυτό υποδηλώνει το κακό θέαμα.

Τα λάθη του Παμπορίδη συνεχίστηκαν με χαρακτηριστικά παραδείγματα, χτύπημα του Γκαρσία στον Παπαστεριανό πριν την φάση του Παπάζογλου και σκληρό μαρκάρισμα του Βιεϊρίνια στο χώρο του κέντρου. Κανένα από τα δύο μαρκαρίσματα δεν τιμωρήθηκε. Για να λέμε του λόγου το αληθές, πολλά σκληρά μαρκαρίσματα έγιναν και από την πλευρά του Γηραιού.

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε δυνατά και έχασε δύο καλές ευκαιρίες με τον Γιώργο Φωτάκη. Αμφότερες οι φάσεις δεν είχαν ευτυχή κατάληξη για την ομάδα του Σάντος.

Τα νεύρα παρέμεναν, καμία ομάδα δεν σκόραρε και οι φίλοι του Δικεφάλου μόνο όμορφο θέαμα δεν μπορούσαν να παρακολουθήσουν.

Στο 64ο λεπτό ο Παπάζογλου έχασε την ευκαιρία του αγώνα αφού προ κενής εστίας δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Ένα λεπτό αργότερα ο Βιεϊρίνια σούταρε αλλά ο Κοβαλέφσκι απομάκρυνε δύσκολα.

Τα λεπτά κύλησαν και ο ΠΑΟΚ βρήκε τον τρόπο να νικήσει τον κίπερ του Ηρακλή με τον Βλάνταν Ίβιτς δύο λεπτά πριν την εκπνοή του αγώνα.

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις