Κ. Κατσουράνης: Έπρεπε να έχουμε ήδη προκριθεί στο Μουντιάλ

Τρίτη, 06 Οκτωβρίου 2009 15:36

«Δεν έχω να δώσω κανένα μήνυμα στον κόσμο, όποιος αντιλαμβάνεται τι είναι η Εθνική ομάδα μπορεί να διαλέξει τι θα κάνει και είναι δικαίωμά του», τόνισε ο μέσος της Εθνικής ομάδας.

A- A A+

Ο Έλληνας μέσος της Εθνικής μας, Κώστας Κατσουράνης, μίλησε για τα εντός έδρας παιχνίδια των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2010, κόντρα σε Λετονία και Λουξεμβούργο, τονίζοντας πως δεν έχει να στείλει κανένα μήνυμα στο φίλαθλο κόσμο, σημειώνοντας ότι ο καθένας μπορεί να διαλέξει τι θα κάνει εκείνα τα βράδια.

Ο Κατσουράνης παραδέχθηκε πως έπρεπε ήδη να έχει προκριθεί η Ελλάδα στα τελικά του Μουντιάλ, ενώ δήλωσε ότι η ομάδα βρίσκεται σε καλή κατάσταση και έτοιμη για δύο νίκες…

K. Kατσουράνης: Επρεπε να έχουμε ήδη προκριθεί στο Μουντιάλ

K. Kατσουράνης: Επρεπε να έχουμε ήδη προκριθεί στο Μουντιάλ

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

«Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι το Σάββατο και μετά ένα ακόμη πιο δύσκολο την Τετάρτη. Πρέπει να δουλέψουμε καλά αυτή την εβδομάδα, να είμαστε όσο πιο πολύ μπορούμε φρέσκοι και να πάρουμε τα παιχνίδια αρχής γενομένης από αυτό με τη Λετονία.

Δεν έχω να δώσω κανένα μήνυμα στον κόσμο, όποιος αντιλαμβάνεται τι είναι η Εθνική ομάδα μπορεί να διαλέξει τι θα κάνει και είναι δικαίωμά του. Ο προπονητής θα διαλέξει ποιοι θα παίξουμε και όλοι μαζί θα κάνουμε αυτό που πρέπει για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς», ήταν αρχικά τα λόγια του μέσου του Παναθηναϊκού.

«Δε νομίζω ότι υπάρχει κούραση, σε όλη την Ευρώπη έτσι είναι το πρόγραμμα. Ίσα-ίσα μέσα από τα παιχνίδια βρίσκεις ρυθμό. Νομίζω θα είμαστε σε καλή κατάσταση και θα το δείξουμε στον αγωνιστικό χώρο. Είχαμε όλες τις δυνατότητες για να έχουμε ήδη προκριθεί στο Μουντιάλ κι αυτό έπρεπε να έχουμε κάνει.

Για κάποια εσωτερικά δικά μας θέματα δεν έχουμε προκριθεί και τώρα κυνηγάμε τη δεύτερη ευκαιρία που είναι τα μπαράζ. Εκτός κι αν γίνει ένα θαύμα και χάσει βαθμούς η Ελβετία. Εμείς όμως τώρα κοιτάμε τα δικά μας παιχνίδια και να πάμε στα μπαράζ, διότι θα είναι αποτυχία να μην πάμε στο Μουντιάλ», ανέφερε ο 30χρονος χαφ.

Ερωτηθείς αν η Ελλάδα και η Ελβετία είναι οι καλύτερες ομάδες, ο Κατσουράνης απάντησε: «Ναι, αυτό δείχνει ο όμιλος. Δε νομίζω ότι έχουμε φτάσει σε κρίση, είναι ορισμένα θέματα εσωτερικά που άλλες φορές βγαίνουν και άλλες δε βγαίνουν. Η λύση θα έρθει σιγά-σιγά. Σίγουρα θα το συζητήσουμε. Στη Μολδαβία κάναμε μία καλή εμφάνιση, θα μπορούσαμε να τελειώσουμε το παιχνίδι νωρίς.

Στο ποδόσφαιρο όταν δεν τελειώνεις το παιχνίδι νωρίς αυτά συμβαίνουν. Θα μπορούσε να έχει λήξει με 2-3 γκολ διαφορά, κρατήσαμε όμως τους Μολδαβούς στο παιχνίδι, κάναμε μια φάση κι ένας παίκτης, με ένα σουτ με το καλάμι, έστειλε την μπάλα εκεί που δεν πιάνεται. Ύστερα από αυτό δεν ήρθε κρίση, ήρθε προβληματισμός και πίκρα. Δε νομίζω ότι υπάρχει κρίση, ούτε υπήρξε ποτέ στην Εθνική. Υπάρχει επιτυχία και αποτυχία».

«Ηρεμία θέλουμε και όλα θα γίνουν. Πιστεύω ότι θα πάμε στο τέλος στο Μουντιάλ. Το θέλουμε εμείς, το θέλει ο προπονητής, το θέλουν στην ομοσπονδία και το θέλουν και όλοι οι Έλληνες», τόνισε ο διεθνής χαφ. Καταλήγοντας, όταν του αναφέρθηκε ότι έχουν κληθεί 10 παίκτες του Παναθηναϊκού, σχολίασε χαριτολογώντας: «Πρέπει να κόψουμε μερικούς, γιατί μετά θα έχουμε προβλήματα σαν ομάδα!», είπε ο Κατσουράνης και συνέχισε πιο σοβαρά: «Κάθε ομάδα πρέπει να αισθάνεται περήφανη να έχει πολλούς παίκτες στην Εθνική. Είτε είναι ο Παναθηναϊκός, είτε οποιαδήποτε ομάδα».

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις