Ολυμπιακός: Προπονήθηκε o Γκαλέτι, πρόβλημα με Ντιόγο

Τετάρτη, 07 Οκτωβρίου 2009 22:04
A- A A+

Έτοιμος να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού είναι ο Λουτσιάνο Γκαλέτι, ο οποίος προπονήθηκε χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις την Τετάρτη. Αντίθετα πρόβλημα προέκυψε με τον Ντιόγο, που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στην αριστερή ποδοκνημική.

Στις προπονήσεις επέστρεψαν την Τετάρτη οι παίκτες του Ολυμπιακού, μετά το τριήμερο ρεπό που είχαν πάρει (Κυριακή, Δευτέρα και Τρίτη). Οι «ερυθρόλευκοι» προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του βοηθού του Ζίκο, Εντού, και του γυμναστή της ομάδας, Σαντάνα, τόσο το πρωί, όσο και το απόγευμα.

Στην πρωινή προπόνηση πήραν μέρος 13 ποδοσφαιριστές και πιο συγκεκριμένα οι Νικοπολίδης, Παναγόπουλος, Πάρντο, Κόβατς, Γκαλίτσιος, Στολτίδης, Γκαλέτι, Ντιόγκο, Λεντέσμα, Ζεβλάκοφ, Λεονάρντο, Πάντος, Κατσικογιάννης. Οι ποδοσφαιριστές, εκτός των διεθνών, που απουσίαζαν είχαν άδεια. Στην απογευματινή προπόνηση ήταν όλοι οι παρόντες με εξαίρεση τους διεθνείς.

Κανονικά με την ομάδα προπονήθηκαν οι Γκαλέτι και Πάντος, ενώ ο Ντάρμπισιρ συνέχισε το πρόγραμμα ενδυνάμωσης που ακολουθεί. Ο Αργεντινός άσος θα ανεβάσει στροφές τις επόμενες ημέρες και αναμένεται να είναι έτοιμος για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Στο μεταξύ, ο Ντιόγκο ακολούθησε, λόγω ενοχλήσεων στην αριστερή ποδοκνημική, ατομικό πρόγραμμα προπόνησης στο γυμναστήριο. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός θα υποβληθεί σε ιατρικό έλεγχο. Πριν το τέλος της προπόνησης αποχώρησε και ο Λεονάρντο λόγω οσφυαλγίας.

Τέλος, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Πειραιά υποβλήθηκαν το απόγευμα σε έλεγχο ντόπινγκ από την αρμόδια υπηρεσία της UEFA. Πιο συγκεκριμένα, μετά από κλήρωση, έδωσαν δείγμα οι Ντομί, Γκαλίτσιος, Στολτίδης, Λεονάρντο, Μαρέσκα, Λεντέσμα, Πάντος, Νικοπολίδης, Πάρντο και Κατσικογιάννης.

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις