Ρεχάγκελ: Δυνατά από το πρώτο λεπτό

Πέμπτη, 08 Οκτωβρίου 2009 19:37
A- A A+

Αποφασισμένος για νίκη στο παιχνίδι με τη Λετονία είναι ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελλάδας, Ότο Ρεχάγκελ, ο οποίος δηλώνει πως οι ποδοσφαιριστές του είναι έτοιμοι για τον κρίσιμο αγώνα του ΟΑΚΑ με τη Λετονία.

Η δήλωση του Γερμανού, ο οποίος είπε «όλα ή τίποτα» είναι χαρακτηριστική.

Αναλυτικά:

«Όλοι πρέπει να καταλάβουν πως αυτό το παιχνίδι είναι όλα ή τίποτα. Είναι μια ιδιαίτερη κατάσταση και παίκτες, που είναι επαγγελματίες, ξέρουν τον τρόπο για να ανταπεξέλθουν. Περιμένω ιδιαίτερη απόδοση από αυτούς με την υποστήριξη του κόσμου. Ένα πράγμα μετράει: η νίκη. Είναι ξεκάθαρο αυτό».

«Στις προπονήσεις οι παίκτες δείχνουν ότι βρίσκονται σε καλή κατάσταση, αλλά το Σάββατο θα αποφασίσουμε πώς θα παίξουμε. Θέλουμε ο κόσμος να μας στηρίξει. Είναι ένα σημαντικό ματς για το όνομα της εθνικής».

Αναφορικά με τον Γιούρκα Σεϊταρίδη: «Συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις, ακολουθεί το πρόγραμμα και τις ασκήσεις, δεν υστερεί σε τίποτα από τους υπόλοιπους. Αν μάλιστα κάναμε ένα σπριντ 100μ, θα έβγαινε πρώτος».

Για το κέντρο της άμυνας, σημείωσε: «Και ο Βύντρα μπορεί να παίξει. Όμως δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα».

Στην ερώτηση για την κλήση του Βαγγέλη Μάντζιου απάντησε: «Διαβάσαμε στις εφημερίδες για το όνομα του Μήτρογλου. Είναι νέος, ελπιδοφόρος και θα κληθεί αργά ή γρήγορα. Όμως το ματς αυτό είναι καθορισικό και εγώ ήθελα στην ομάδα παίκτες που ήταν πάντα στο ρόστερ της ομάδας. Όχι κάποιον που καλείται για πρώτη φορά. Ο Μάντζιος δεν θα ξεκινήσει, αλλά αν χρειαστεί θα τον ρίξουμε στη μάχη. Η εθνικής δεν είναι πρόσωπα, αλλά ομάδα».

Αναφορικά με τα ανεπιτυχή αποτελέσματα σε Ελβετία και Μολδαβία: «Εμείς περάσαμε εδώ όλον το μήνα. Είχαμε επαφή με τους παίκτες, μιλώντας και τηλεφωνικά. Αυτό που θα δείτε είναι μια ομάδα αποφασισμένη. Από το πρώτο λεπτό θα δείξει ότι πρέπει να νικήσει. Πρέπει να ελαχιστοποιήσουμε τα λάθη. Το ποδόσφαιρο όμως είναι απρόβλεπτο, γιατί μια κόκκινη ή ένα αυτογκόλ επηρεάζει τα δεδομένα».

Σχολιάζοντας τη Λετονία είπε: «Θα ψάξουν κι αυτοί για ευκαιρίες, αλλά εμείς έχουμε την έδρα και τον κόσμο. Θα πρέπει βέβαια να έχουμε και υπομονή στο παιχνίδι μας».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις