Δ. Αβραμόπουλος: Ανάγκη συνεννόησης και σοβαρότητας από όλους

Παρασκευή, 09 Οκτωβρίου 2009 15:28
UPD:15:37

«Πρέπει να γίνει μια συνεννόηση» τόνισε ο κ. Αβραμόπουλος, συμπληρώνοντας ότι χαίρεται που η πρότασή του έχει βρει ανταπόκριση. Ωστόσο, υπογράμμισε, πρέπει να υπάρξει και ομοφωνία.

A- A A+

Την ανάγκη συνεννόησης, νηφαλιότητας και σοβαρότητας από όλα τα στελέχη της ΝΔ επεσήμανε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος λίγο πριν από την κατ’ ιδίαν συνάντηση που είχε με το Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

«Τούτην την ώρα, πρέπει να κυριαρχήσει πρώτα από όλα η νηφαλιότητα και σοβαρότητα από όλους», σημείωσε ο κ. Αβραμόπουλος και πρόσθεσε «να σφυρηλατηθεί ακόμα περισσότερο η συνοχή μας, η ενότητά μας, η ομοψυχία μας».

Διάλογος Δ. Αβραμόπουλου - Ε. Μεϊμαράκη

Διάλογος Δ. Αβραμόπουλου - Ε. Μεϊμαράκη

«Πρέπει να γίνει μια συνεννόηση» τόνισε, συμπληρώνοντας ότι χαίρεται που η πρότασή του έχει βρει ανταπόκριση. Ωστόσο, υπογράμμισε, πρέπει να υπάρξει και ομοφωνία.

«Διότι, εάν δεν υπάρξει συνεννόηση, καμία ιδέα, καμία πρωτοβουλία, δεν θα οδηγήσει στο θετικό αποτέλεσμα», πρόσθεσε.

Από την πλευρά του ο κ. Μεϊμαράκης, που επεδίωξε και τη συνάντηση με τον κ. Αβραμόπουλο, στο πλαίσιο των επαφών του με τους φερόμενους ως υποψηφίους προέδρους του κόμματος, επανέλαβε ότι μπορεί να βρεθεί ένα πολιτικό πλαίσιο «το οποίο να ανταποκρίνεται στον πολιτικό πολιτισμό, που έχουμε αναπτύξει μέσα στη Νέα Δημοκρατία».

«Έχει δημιουργηθεί μια εικόνα, που δεν νομίζω ότι ταιριάζει στον πολιτισμό της Νέας Δημοκρατίας. Θα βρούμε το δρόμο μας, θα βρούμε τη λύση μας. Θα το προσπαθήσουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή