Ολυμπιακός: Κοιτάζει ψηλότερα ο Ντουντού

Παρασκευή, 09 Οκτωβρίου 2009 17:33
A- A A+

Την επιθυμία του να αγωνιστεί κάποια στιγμή σε ακόμα μεγαλύτερη ομάδα εξέφρασε ο Ντουντού, μιλώντας στην ιστοσελίδα «opovo.com.br». Ο Βραζιλιάνος μέσος του Ολυμπιακού αναφέρθηκε και στο όνειρο της κλήσης του στη «σελεσάο».

«Δουλεύω σκληρά για να επιστρέψω στην εθνική. Γνωρίζω ότι ο υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός αλλά πιστεύω στον εαυτό μου. Θα περιμένω μέχρι το τέλος. Είναι όνειρό μου», είπε ο Ντουντού, που θεωρεί εαυτόν αδικημένο που δεν έχει κληθεί από τον Ντούνγκα. «Είμαι λυπημένος, όμως πιστεύω ότι έχω όλα τα στοιχεία για να βρεθώ στην αποστολή. Έχω καλή ψυχολογία και διανύσω την καλύτερη περίοδο της καριέρας μου στην Ελλάδα».

Ο Βραζιλιάνος μέσος του Ολυμπιακού αναφέρθηκε και στο όνειρο της κλήσης του στη «σελεσάο».

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής ρωτήθηκε αν θεωρεί ότι ο μικρός ανταγωνισμός στο ελληνικό πρωτάθλημα αποτελεί την αιτία της μη κλήσης του στην εθνική. «Φυσικά και όχι, αφού ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, ο οποίος εξακολουθεί να είναι απαραίτητος στην εθνική παίζει σε μία εξίσου μεγάλη ομάδα της Ελλάδας, τον Παναθηναϊκό. Μπορεί να μην έχουμε την προβολή και την αίγλη της Ισπανίας, της Αγγλίας ή της Ιταλίας αλλά η ομάδα μου συμμετέχει στο Τσάμπιονς Λιγκ, τη δεύτερη σημαντικότερη διοργάνωση μετά το Μουντιάλ», απάντησε ο Ντούντου.

Όσο για τον παίκτη που τον δυσκόλεψε πολύ σε αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ; «Ο Ιμπραΐμοβιτς όταν αγωνιζόταν στην Ίντερ. Έπρεπε να τον κρατάς, γιατί έπαιρνε πολλές μπάλες».

Ο παίκτης του Ολυμπιακού είναι αρκετά κοσμογυρισμένος, μιας και έχει παίξει σε Ιαπωνία, Γαλλία, Βραζιλία, Ρωσία και Ελλάδα. Για τις εμπειρίες του από όλες αυτές τις χώρες είπε: «Ρωσικά, ιαπωνικά και γαλλικά μπορώ μόνο να μιλήσω τα βασικά. Στην Ελλάδα όλοι μιλούν αγγλικά και προσπαθώ να τα μάθω. Σχετικά με τη χώρα, κάθε μέρος έχει τις ιδιαιτερότητές του.

Η Ιαπωνία έχει ανεπτυγμένη τεχνολογία. Στη Γαλλία δεν έμεινα πολύ. Στη Ρωσία ωρίμασα σαν αθλητής και σαν άνθρωπος. Στην Ελλάδα όμως το κλίμα είναι πολύ καλό και οι άνθρωποι φιλόξενοι. Είμαι ευγνώμων στους οπαδούς μας και το ξέρουν».

Ολοκληρώνοντας τη συνέντευξή του ο Ντουντού αναφέρθηκε στα μελλοντικά του σχέδια: «Δεν μου περνάει καν από το μυαλό να γυρίσω στη Βραζιλία. Περνάω πολύ καλά στην Ελλάδα και θέλω να συνεχίσω την πορεία μου στην Ευρώπη. Έχω την ευκαιρία να πάρω εμπειρίες εδώ και μία μέρα να αγωνιστώ σε μία πολύ μεγάλη ομάδα».

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις