Φ. Γκέκας: Μπορούμε να προκριθούμε

Παρασκευή, 09 Οκτωβρίου 2009 20:24
UPD:20:25
ΑΠΕ-ΜΠΕ

A- A A+

Το σύνθημα για νίκες στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια της Εθνικής ομάδας στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου έδωσε ο Φάνης Γκέκας, ο οποίος εξέφρασε την πικρία του για τη συμπεριφορά του κόσμου απέναντι στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Ο επιθετικός της Λεβερκούζεν με δηλώσεις του στο NovaΣπορ Fm τόνισε την ανάγκη της κατάκτησης των έξι βαθμών στους αγώνες με Λετονία και Λουξεμβούργο ενώ υπογράμμισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα αγωνιστούν για τον κόσμο που θα έρθει και για τους εαυτούς τους.

Αναλυτικά, ανέφερε:

Για τις δυνατότητες της Εθνικής ομάδας: «Μπορούμε να τους κερδίσουμε οπουδήποτε. Κερδίσαμε εκεί που άλλες ομάδες δεν κατάφεραν, οπότε γιατί να μην μπορούμε να τους κερδίσουμε στην έδρας μας; Είτε παίξουμε ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας είτε καταστροφικό, δεν με ενδιαφέρει. Αυτό που με νοιάζει είναι να πάρουμε τους έξι βαθμούς στα ματς που μένουν. Πρώτα με τη Λετονία και μετά με το Λουξεμβούργο».

Για τους αγώνες μπαράζ σε περίπτωση πρόκρισης: «Δεν μας νοιάζει τι θα κάνουν οι άλλες ομάδες και με ποιον θα βρεθούμε στα μπαράζ. Να πάρουμε τις νίκες, αυτό μας ενδιαφέρει τώρα και μετά βλέπουμε. Πιστεύω πως μπορούμε να προκριθούμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο».

Για την προσέλευση του κόσμου στο παιχνίδι με την Λετονία: «Nιώθουμε να είμαστε μόνοι μας. Ο κόσμος έρχεται μόνο στα καλά παιχνίδια ή όταν η ομάδα καταφέρνει κάτι μεγάλο. Δεν περιμένω να γεμίσει το γήπεδο. Εξάλλου το ΟΑΚΑ είναι αρκετά μεγάλο για να γεμίσει. Μακάρι να έρθει όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος να μας συμπαρασταθεί. Εμείς θα παίξουμε για τον κόσμο που θα έρθει και για τους εαυτούς μας».

Για τα τελευταία αποτελέσματα της ομάδας: «Δεν πιστεύω πως παίξαμε άσχημα στην Ελβετία. Υπήρξε μια αποβολή που δεν ήταν και στη συνέχεια δεχτήκαμε ένα γκολ προς το τέλος και καταρρεύσαμε. Οι Ελβετοί πίεζαν στη συνέχεια αφού έπαιζαν με παίκτη παραπάνω και εμείς, όμως, δεν νομίζω να κάναμε άσχημο παιχνίδι. Όσο για το ματς με τη Μολδαβία, έπρεπε να είχαμε βάλει και δεύτερο γκολ και να είχαμε τελειώσει το ματς νωρίς».

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις