Ολυμπιακός: Δήλωσαν παρών Ζεβλάκοφ, Λεονάρντο

Παρασκευή, 09 Οκτωβρίου 2009 22:01
A- A A+

Στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων του Ολυμπιακού επέστρεψαν την Παρασκευή οι Μίχαλ Ζεβλάκοφ και Λεονάρντο.

Διπλή προπόνηση και πολύ τρέξιμο περιελάμβανε το πρόγραμμα των παικτών του Ολυμπιακού για ακόμη μια ημέρα καθώς ο Ζίκο και οι συνεργάτες του έχουν ρίξει το βάρος στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης.

Ο Ντάρμπισιρ που είχε ίωση, το πρωί παρέμεινε στο σπίτι του, συνεχίζοντας την φαρμακευτική αγωγή, ενώ το απόγευμα συνέχισε το πρόγραμμα ενδυνάμωσης που ακολουθεί στο γυμναστήριο.

Στο μεταξύ, οι Λεονάρντο και Ζεβλάκοφ ακολούθησαν κανονικά το πρόγραμμα προπόνησης τόσο το πρωί, όσο και το απόγευμα, ενώ ο Ντιόγκο συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί και το οποίο περιλαμβάνει θεραπεία και ασκήσεις στην πισίνα.

Αύριο οι «ερυθρόλευκοι» θα προπονηθούν το πρωί (11:00). Την Κυριακή θα έχουν ρεπό, ενώ για την Δευτέρα το πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλή προπόνηση.

Τέλος, η ομάδα του Πειραιά ανακοίνωσε πως: «Η UEFA ενημέρωσε, μέσω της Ε.Π.Ο., την Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ότι παρατηρητής του αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ, που θα γίνει στο στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στις 20/10, θα είναι ο Αυστριακός Wolfgang Thierrichter».

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις