Συνάντηση του Δημάρχου Αθηναίων με Μπακογιάννη, Σαμαρά, Αβραμόπουλο

Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2009 17:37
A- A A+

Συνάντηση με τους φερόμενους ως υποψηφίους αρχηγούς της Νέας Δημοκρατίας, κ.κ. Ντόρα Μπακογιάννη, Αντώνη Σαμαρά και Δημήτρη Αβραμόπουλο, είχε σήμερα ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Νικήτας Κακλαμάνης, με την ιδιότητα του μέλους της Κεντρικής Επιτροπής της ΝΔ.

Με τον τέταρτο υποψήφιο κ. Παναγιώτη Ψωμιάδη είχε χθες τηλεφωνική συνομιλία.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου Αθηναίων, ο κ. Κακλαμάνης ήταν εκ των ελαχίστων που καταψήφισε (φανερή ψηφοφορία) το Καταστατικό του κόμματος στο τελευταίο Οργανωτικό - Καταστατικό Συνέδριο.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων ζήτησε και από τα τρία στελέχη της παράταξης, να συμβάλλουν ώστε το συντομότερο δυνατό η Νέα Δημοκρατία να ανταποκριθεί στο συνταγματικό της ρόλο, αυτόν της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

«Αυτό σημαίνει ότι αν μετατεθεί η ημερομηνία του Εκτάκτου Συνεδρίου της 7ης Νοεμβρίου παρά τα όσα επιβάλει το Καταστατικό του κόμματος, και μέχρι να εξευρεθεί κοινός τρόπος ανάδειξης της νέας ηγεσίας, η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ν.Δ. πρέπει να εκλέξει πρόεδρο, ώστε συντεταγμένα να ανταποκριθεί στο ρόλο της εντός και εκτός Βουλής», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή